Ahoj,
již několik let vlastním sluchátka AKG K550, na kterých už je trochu znát zub času a zároveň mě lákají moderní technologie, tak bych jim rád vybral nástupce.
Stávající AKG K550 používám s PC bez speciální zvukové karty. Zvukový výstup je tedy pouze přes 3,5mm jack ze základní desky a jako přehrávač většinou používám přímo Spotify nebo Youtube.
Nejsem žádný znalec hudby či sluchátek, ale co se mi na AKG K550 velmi líbí je prostor jaký nabízí a krásná možnost určení nástrojů na scéně. O tuto vlastnost bych nerad přišel.
No a co se snažím vybrat? Nějaká bezdrátová sluchátka ideálně s ANC a podobně nebo lepším přednesem prostoru hudby. Do oka mi padly Sony WH-1000XM4, ale co čtu tak recenze jsou na ně rozporuplné především co se týče kvality hudebního přednesu.
Nová sluchátka mám v plánu opět používat s PC a s telefonem (Samsung Galaxy S20). Takže opět zdroj nikterak extrémě kvalitní.
Máte s podobným výběrem někdo zkušenost? Myslíte že mi zmíněné Sony sluchátka dokážou zprostředkovat alespoň podobnou prostorovost scény? Co se zmíněnými Sony sluchátky získám/ztratím co se týče kvality hudebního přednesu?
Předem díky!