IEM v ceně 500-800$

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod amarok 11. 6. 2021 11:12

Tak Kiwi Ears Orchestra dorazily z Linsoulu přesně za devět dnů. S free dopravou.
Ještě se tedy asi dá něco objednat, aby to dorazilo v červnu - z Linsoulu.
amarok
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 18. 6. 2021 13:49

Já se nemůžu stále rozhodnout mezi iBasso IT07 a Mest mk2. S SA6 jsem spokojenej, ale červíček hlodá a jedny z těhle dvou, by mohli bejt na delší dobu konečná. Oboje maj skvělé recenze a na head-fi jeden recenzent uvádí, že IT07 jsou něco mezi MK2 a Solaris.. Navíc jsou o osmičku levnější a dostupné na Audigu se zárukou a možností případného vrácení.. Zas MK2 budou mít asi lepší prostor..hmmm?:D
Asi nikdo neměl možnost slyšet oboje což?
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pbl1978 22. 8. 2021 17:00

Tak jsem objednal nové Moondrop Variations. Finále bylo s Softears RSV a ThieAudio Monarch.
Dorazí za 2-3 týdny, pak napisu postřehy.
pbl1978
Junior

Odeslat příspěvekod amarok 23. 8. 2021 08:10

Podle grafu určitě dobrý výběr. Moondrop house sound řekl bych, což je dobře. Drží se svého.
amarok
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pbl1978 23. 8. 2021 16:52

Ano, je to Moondrop sound a posílen lehce o subbas, který je prý hodně návykovy :-). Poslouchám víceméně elektroniku, takže pro me důležitý aspekt.
Původně jsem chtěl Monarchy, ale na headfi mají celkem dost negativních reakci na DD měnič, který zlobí. Moondrop tyhle problémy u předchozích modelu neměl, tak snad to bude šlapat. U středu používají BA od Softearsu, prý slusne zábavné a hudební.
Uvidíme, těším se na ne.
pbl1978
Junior

Odeslat příspěvekod dj wenec 25. 8. 2021 13:25

Rad bych se zeptal, zda nektera sluchatka, co byly uvedeny v tomto vlaknu, tak zda to bude dostatecne hrat s mobilem, napr. Samsung s10.
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 25. 8. 2021 13:37

Dostatečně asi všechny, až na Campfire, které skrz extrémní citlivost vydolují šum takřka ze všeho, výborně asi žádná.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 25. 8. 2021 15:18

Podle mě by byla dost škoda si k sluchátkům téhle ceny, nekoupit aspoň Meizu Hifi dac, na Ali je s kupónem kolem 25$ a proti mobilu to je určitě skok

Třeba tady :

US $27.68 | Meizu HD USB TYPE C to 3.5MM Earphone Amplifiers Adapter Hifi DAC Audio Amplificador for Meizu 16s Android Phone PC MAC
https://a.aliexpress.com/_mtSVWPV
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dj wenec 25. 8. 2021 16:26

Zaujaly me ty SA6ky, na elektroniku, a kdybych se praskl vic pres kapsu a koupil i nekaky DAP? Bude velky posun oproti Sony wf 1000xm3, ktere vlastnim?
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 25. 8. 2021 17:07

BT špunty hrají nic moc všechny, takže se dá čekat velký posun.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 25. 8. 2021 17:46

SA6 muzu doporucit. Za ty penize rozhodne stoji..
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pbl1978 25. 8. 2021 18:12

Na elektroniku jsem prave vzal ty Moondropy, mají basový DD a ten zahraje hodně od spodu. BA jsou v těchto relacích sušší a ne tolik úderné.

-- 25. 8. 2021 19:16 --

A nějaké Meizu, Paw S1, Hidzisz, Tempotec se určitě zvukově vyplatí.
Třeba z Paw S1 jsem zvukově nadšený.
pbl1978
Junior

Odeslat příspěvekod inkvizition 25. 8. 2021 21:49

Mám dotaz k tématu, na nějakou dobu jsem vypadl z trendů, ale rád bych se trochu dovybavil. Bohužel zavření audiga mi poněkud hodilo vidle do výběru, ale zkusím popsat své nepříliš složité preference a třeba to nějak dopadne.

Ač jsem to dlouho ani sobě nepřiznal, jsem ujetej na basy. Když jsem se kdysi rozhodoval mezi novými IEM, vybral jsem si iBasso IT01s oproti Fiio F9 Pro a litoval jsem. iBassa sice hrála mnohem čistěji a přesněji, ale ty skvělé úderné basy F9Pro mám v hlavě dodnes a podruhé bych už stejnou chybu neudělal, vybírat rozumem a ne dojmem.

Takže nějaké doporučení, čím nahradit IT01s, pakliže mám takovéto ujeté preference? Jinak hudbu poslouchám rozličnou, od klasiky přes folk, rock až po lehčí metal.
Jinak cenově to může jít klidně níž, strop bych asi nechal dle topicu :-D.
Děkuji za rady, budu se těšit.
inkvizition
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 25. 8. 2021 22:20

Jednak Audigo bude od září půjčovat na zkoušku, takže to můžeš zkusit tam.
A dál pokud seš ujetej na basy a nechceš kupovat venku, zkus FiiO FH5.
Pokud se nebráníš nákupu venku, tak hodně festovní bas mají Audiosense T800, což jsou pro mě jedny z nej sluchátek, co jsem kdy měl. Pokud nemáš hluboko do kapsy, tak Campfire Polaris, který koupíš i u nás a který budou o kus dál, než vše o čem se bavíme.
A pokud ti jde čistě o bas, tak super na to byly Oriveti Basic, nekoupíš je u nás a už se možná nedělají.
Ale osobně buď FiiO FH5 a nebo daleko lepší Audiosense T800 z Číny.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 25. 8. 2021 22:34

martas38 píše:Jednak Audigo bude od září půjčovat na zkoušku, takže to můžeš zkusit tam.

No totok ? Odkud to víš ? A za kolik ? Pokud by třeba zápůjčka Susvar na týden stála kilo, tak bych si je půjčil na řekněme deset roků :-)
introvert
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka