IEM v ceně 500-800$

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 25. 8. 2021 22:45

Z Audiga to vím.
Kopíruji z jejich FB: PŮJČOVNU Audigo plánujeme spustit v září!
› zařadíme do ní dražší modely sluchátek, špuntů a přehrávačů
› služba bude ZDARMA, pouze za dopravu (100 Kč) a vratnou kauci
› půjčení bude zřejmě na 5 kalendářních dní
› vše půjde objednat na eshopu jako u nových kusů
Snad se nám vše podaří realizovat a spustit. Tak nám fanděte!
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 25. 8. 2021 23:23

Tak to mají ve mně dalšího fandu :-)
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 26. 8. 2021 07:40

Jinak, když jsem se díval na stránky audigo.cz, kde jsem o nějakém půjčování nic nenašel, všimnul jsem si odkazu na https://www.audioreporter.cz/ . Doporučuji prozkoumat, v některých článcích je v podstatě souhrn informací ke zde diskutovaným otázkám.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pbl1978 26. 8. 2021 08:49

Souhlas s T800. Za me to jsou perfektni sluchátka. Maji tady samostatne vlákno s celkem hodně komentáři.
Až přijdou Moondropy, tak T800 budu dávat tady na bazar.
pbl1978
Junior

Odeslat příspěvekod Inulthor 26. 8. 2021 08:55

Uderný bas mají Fiio FD5, tonalita příjemně do V se slušným detailem. V balení solidní kabel s výměnnými koncovkami.
Inulthor
Junior

Odeslat příspěvekod akburt 26. 8. 2021 15:51

martas38 píše: Pokud nemáš hluboko do kapsy, tak Campfire Polaris, který koupíš i u nás a který budou o kus dál, než vše o čem se bavíme.

Basy z Polarisů jsou opravdu dobrý,jen se mi zdá,ze to je obcas(zálezí i na nahrávce)na úkor ostatních pásem.Mluvím o verzi II.a zdá se,ze první verze byla lepsí.
Ty dvojky mám,tak mluvím o tom,jak se zdají me.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 26. 8. 2021 22:01

akburt: Ahoj, to máš samozřejmě pravdu. Ono je vždycky něco za něco. Ale zrovna Polaris to mají na úrovní a technicky takřka správně, byť něco určitě přelézá. Ale u běžné konkurence to jen hučí a nic jiného tam není, určitě ale budou výjimky...
Byl bych moc rád, kdyby jsme se ještě s pár lidmi mohli potkat a porovnat svoje chrániče sluchu :)

-- 26. 8. 2021 23:09 --

introvert: neboj, půjčovna věřím bude.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 27. 8. 2021 06:07

to martas38-Az budes mít cestu do Prahy,rád Te uvidím :-)
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pbl1978 27. 8. 2021 06:22

Až dorazí Moondropy, tak v Pze taky klidně dame někde kafe
pbl1978
Junior

Odeslat příspěvekod inkvizition 27. 8. 2021 09:11

Všem děkuju za tipy, Polaris jsem nikde v ČR nenašel skladem, ale i tak bych měl výčitky, že je poslouchám jen přes Fiio UTWS3 a k DAPu bych se už nechtěl vracet, FH5 jsem už nějakou dobu chtěl zkusit, tak třeba ta půjčovna klapne a zařadí to do nabídky :).

T800 mi dával poslechnout Rendy, když jsme spolu kdysi měli nějaký obchod, hrály pěkně a co si pamatuju, tak mi hlavně skvěle seděly v uších.
inkvizition
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 27. 8. 2021 12:18

V tom případě nic neřeš a běž do T800. Zvuk je technicky na opravdu vysoké úrovni a musím říct, že je mi po nich často hodně smutno. Je to opravdu za málo peněz hodně muziky, já na ně upgradoval z TSMR3 a právě z FiiO FH5 a T800 jsou prostě o dvě třídy výš, lze li to takhle napsat. Spoustě lidí nesedí v uších, resp způsobují nepříjemné pocity, ale pokud sedí, neřešil bych to. U nich prostě platí, že je buď miluješ a nebo nesneseš.
Jinak Rendy je měl ještě mírně potuněný, dával do trysek jiný dumpery, trošku krotil ten rozevlátej bas, porovnávali jsme to spolu. Ale i netuněný model je super, kéž by mě tak v uších seděly moje současný IEM, jako T800.
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod brrouk1 27. 8. 2021 22:18

Polarisy už asi nejsou dostupné, vypadá to, že nižší modely CA nahradila "pastelová" edice https://www.audioreporter.cz/na-cem-pos ... udio-2021/. Basu mají opravdu dost, na elektroniku ideál, na ostatní to jde umírnit stříbrným kabelem ( mám https://de.aliexpress.com/item/40002231 ... 4c4dZwUVUu). Navíc, když to budeš krmit těma BT verglama, tak je to o ničem.
Ale rád bych dal tip na tyhle sluchátka https://www.hidizs.net/products/mermaid ... or-mermaid . Sám je mám ,používám je občas, s jejich BT kabelem ( šumí hrozně), ale s normálním kabelem hrajou dost dobře, řekl bych tak 70 % polarisů .
Když tak jsem od Kladna,poslech umožním.
DK-Pioneer LX 85, Canton Gle,
PC- Rotel RA 1070- - NHT Super Zero, REL HT 1003
Head-Audeze LCD 2 C, Sash Trees SE,IFI micro black signature , ,Audeze Maxwell, iBasso IT 07, Cayin RU 07
brrouk1
Junior

Odeslat příspěvekod dj wenec 31. 8. 2021 19:21

Trošku se obávám usazení sluchátek v uších, jak budou držet, jedná se mi o ty T800, asi na elektroniku nejlepší volba, co myslíte? Případně dá se někde vyzkoušet?
dj wenec
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 31. 8. 2021 20:20

Me sedeli dobre, ale sou trochu vetsi, to jo. Spis se zkus domluvit s nekym z majitelu, jelikoz se tady neprodavaji, tak vyzkousis jedine takhle.
Jinak myslim ze na elektroniku parada, sice basy nejsou nejcistsi a prebijou ostatni pasma, ale tady by to vubec nemelo vadit, spis naopak. Hlavne za tu cenu..
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod inkvizition 31. 8. 2021 21:52

Nechal jsem se zlákat a ty T800 si objednal. Uvidím, jak mi sednou, sice jsem je už jednou slyšel, ale jen na 2 songy a živené z mobilu. Kdyžtak je s nějakou slevičkou pošlu dál, no. Jak přijdou (bude to asi nějaký ten pátek trvat), mohu je nabídnout k poslechu v Brně.
inkvizition
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka