Doporučte bezdrátová sluchátka "na spaní"

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 6. 2021 18:25

Přítelkyni se lépe usíná, když si pouští filmy do sluchátek. Bohužel drátová dost ničí. Koupila si bezdrátová, je s nimi moc spokojena, ale mají jednu dost blbou vlastnost. Mají dotykové ovládání a tak ze spánku občas někoho vytáčí, což je dost blbé. Tak sháním nějaká levná bezdrátová sluchátka (na kvalitě reprodukce až tak nezáleží), která nebudou mít dotykové ovládání. Poradíte něco?
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 27. 6. 2021 20:14

Když pominut zdravotní důvody a obecně negativní dopady takového použití sluchátek - je-li spokojena se stávajícími, stačí na noc vypnout telefonní modul (režim letadlo). Nevím jak u iOS, ale na androidu to lze řešit i automaticky s časovačem.
Emil Pastelka
Pokročilý

Odeslat příspěvekod PatrikChrz 27. 6. 2021 21:27

Díky za tip. Má Apple. Je to složitější o to, že filmy si pouští on-line, ale přes wi-fi, snad půjde vypnout jen telefon (u Androidu to jde, nastaví se letadlo a pak se zapne wi-fi a bluetooth), aspoň to zkusíme.

Vím, že to není správné, ale ona jinak prostě neusne
Nekupuji si věci, které nepotřebuji nebo které se mi nelíbí, abych udělal dojem na lidi, kteří mě stejně nemají rádi.
PatrikChrz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod datel21 29. 6. 2021 08:23

Podívej se na lamax dots2. Nemají dotykovou plochu, ale klasické tlačítko a není tak jednoduché ho zmáčknout. Ani nejsou ty špunty tak velké a nemusely by při ležení na nich moc tlačit do ucha.
datel21
Junior