Mně popravdě s původními Harmony náušníky i Dekoni Susvara Elite Hybrid náušníky přišlo, že Susvary prostor tak trochu nafukují obdobně jako je tomu u HD800.
(Možná ne až tak intenzivně, ale přesto.) Mezi oběma sluchátky vnímám fyzickou podobnost v tom, že mají velmi otevřenou konstrukci a až neobvykle širokou vnitřní výduť náušníků, což vjem prostorovosti výrazně podporuje. Mně osobně to při poslechu rušilo, nejsem fanoušek takto "stadiónového" zvuku.
Na druhou stranu, dimenzionalita soundstage u sluchátek u mě popravdě nehraje prim, pokud tedy není příliš potlačená. Navíc, v tomto tématu už hodně zahraje roli psychoakustika, kdy se vnímané a preferované bude posluchač od posluchače mnohdy i značně lišit.
Ať už je to jak chce, to poslední, co Susvary mají, je klaustrofobní šířku prostoru. Jejich velmi otevřená konstrukce od měničů směrem k vnějším mřížkám jasně hovoří proti tomuto argumentu. Široká vnitřní výduť původních náušníků ve spojitosti s prvotřídní přesností měničů rovněž hovoří i pro slušný vjem hloubky prostoru, ale to už se dostáváme natolik do subjektivna, že i kdyby mi někdo tvrdil, že mu Susvary zní naprosto 2D, hádat se s ním nebudu.