Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:Kuba4: nechci průzkum nikterak zlehčovat. Neznám jediná sluchátka za dva tisíce, která by v autobusu hrála lépe, než doma a v klidu poslouchaná sluchátka za tisíců čtyřicet.
zino333 píše:Ty možno nechceš prieskum nikterak zlehčovať, no ja si od začiatku myslím, že celá táto anketa je nezmysel. Čo má byť prínosom výsledkov z ankety? Sorry.
zino333 píše:Ty možno nechceš prieskum nikterak zlehčovať, no ja si od začiatku myslím, že celá táto anketa je nezmysel. Čo má byť prínosom výsledkov z ankety? Sorry.
pavel1756 píše:introvert píše:Kuba4: nechci průzkum nikterak zlehčovat. Neznám jediná sluchátka za dva tisíce, která by v autobusu hrála lépe, než doma a v klidu poslouchaná sluchátka za tisíců čtyřicet.
Například Grado GS2000e. Za 35k absolutní zvukový odpad.
pavel1756 píše:Mě by spíš zajímalo, kolik jsou lidi ochotní dát za celý sluchátkový řetězec. Já bych asi nedal víc než jeden milion korun. Což je už dost pravděpodobně (nebo spíš určitě?) hodně přehnané.
gy007 píše:Mě by zase spíš zajímal rozdíl ve zvukové kvalitě třeba 300K nebo 500K vs mega.
Jestli by to mělo ten "no ty vole" efekt.
gy007 píše:pavel1756 píše:Mě by spíš zajímalo, kolik jsou lidi ochotní dát za celý sluchátkový řetězec. Já bych asi nedal víc než jeden milion korun. Což je už dost pravděpodobně (nebo spíš určitě?) hodně přehnané.
Jako všechno je i toto relativní. Kellnerovic Renča by si toho mega ani nevšimla, zatímco někdo by měl dluh na 15 let.
Mě by zase spíš zajímal rozdíl ve zvukové kvalitě třeba 300K nebo 500K vs mega.
Jestli by to mělo ten "no ty vole" efekt.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků