Ahojte, s dovolením se sem vetřu. Nemáte tu někdo osobní zkušenost s Jabra Elite 7 Pro? Nikde nemůžu najít 100% potvrzení, jestli má krabička Qi nabíjení vždy anebo je třeba kupovat model Jabra Elite 7 Pro WLC (tak jak tvrdí CZC, Alza a jiné české shopy). O modelu s přídomkem "WLC" se výrobce nikde nezmiňuje, není o tom zmíňka ani v manuálu a zahraniční prodejci jej taky ani neznají.
Psal jsem i na české zastoupení Jabry, čekám na reakci. Zkoušel jsem něco zjistit i v obchodě, ale tam odmítají sluchátka rozbalit. Koupit to přes net a případně vrátit je pro mě krajní cesta.
Aktuálně mám ve výběru dva typy Sony WF-1000XM4 a tyto Jabry. U Sonek se celkem hodně zahraničních recenzí zmiňuje o diskomfortu nošení. Sluchátka budou pro manželku a bohužel je není kde vyzkoušet (zlaté Audigo pár let zpět). U Jabry se mi líbí mechanická tlačítka a menší velikost, no ANC je dle všeho tragédie.
Umí někdo případně doporučit jiný model v podobné "třídě"? Prosím, ne Apple.
Edit: po třech dnech hledání jsem to asi konečně našel:
100-99172000-60 = Jabra Elite 7 Pro - Schwarz
100-99172005-60 = Jabra Elite 7 Pro - Gold Beige
100-99172011-60 = Jabra Elite 7 Pro - Titanium Black with wireless charging pad
Takže "WLC" obsahuje navíc Jabráckou nabíjecí podložku. Hlavně, že Alzák bude tupě psát co má u produktu, ale do skladu se na to podívat nezajde