pánové, trochu to teď oživím. přišlel mi konečně balík, asi teda po 5ti měsících po objednání ... se SPIN-FIT nadstavci.
nicméně s nimi nejsem vůbec spokojený. velmi špatně se tedy nasouvají na sluchátka, ale s tím se dá počítat. Ale co je problém, je když je strčím do ucha, tak se jako by přilepí k tomu sluchátku a vůbec se nerozevřou v uchu, což počítám, že by měly.
Máte s tím někdo zkušenost, co dělám špatně? zkusil jsem točit, nasadit pomalu, rychle, pod úhlem atd., koupil jsem přesně SpinFit CP360-L/M Silicone Eartips.
takže zatím jsem nasadil původní a na kole je tam strašně slyšet vítr. Na obchod atd. je to super, doufám, že ty spon fit vyřeším, ale máte nějaký tip na druhé, sportovní sluchátka? může být s kablíkem, nemusí to být bezdrát. Vyloženě na kolo mimo silnice, pokud to bude mít nějakou alespoň základní ochranu na prach a zvuk alespoň stejný, jako ty Buds... budu spoko.
edit: pokud budete doporučovat, poprosil bych i s nějakým ovládáním na kablíku a případně, na co sednou ty spin-fity, at to využiju

rád bych si třeba totiž přepnul písničku bez toho abych vyndával telefon