Zdravím, nakonec jsem se rozhodnul pro custom nástavce od Custom Art. Jak již bylo zmíněno, tak komunikace je naprosto perfektní. Jelikož jsem měl trochu obavy nad výkonem otisků pana ušaře, tak mi kluci z CA poskytli obrázkový formulář, jak by měly hotové odlitky vypadat ... což nakonec bylo zbytečné, jelikož pan doktor nápovědu odmítnul. Nafocené odlitky po emailu v CA schválili a tak fičely do Polska. Cca 4 týdny v netrpělivém očekávání.
Bohužel nástavce se z mého pohledu moc nepovedly, resp. zdají se mi menší, jelikož v uchu cítím "nevyužitý" prostor a logicky tak ztrácí zvuk na kvalitě. Nechci nikoho vinit, odlitky se zdají v pořádku a v CA nejsou žádný amatéři, tak mám trochu pocit, že moje uši jsou hodně nestandardně vyvinutý
Docela zklamán jsem si našel cca 2 hodiny volného času, vytáhnul všechno iem harampádí a zkoušel následné custom silikony dotunit ke kýženému výsledku. Nakonec vyhrála doslova bizarní kombinace, kdy jsem customy prostě prodloužil o Spinfity. Sluchátka perfektně sedí a těsní, zvuk je krystalický, vlastně jsem nikdy z Kaiserů takový nevyloudil. Mám vyzkoušenou i hodinovou chůzi a sluchátka nemají tendenci vypadávat.
Takže, kdyby se náhodou někdo setkal s podobnou situací, neházejte customy do žita a třeba vám pomůže nějaké podobné řešení. Do CA psát nějakou reklamaci asi nemá ani smysl, případně absolvovat nějakou další cestu a s podobným výsledkem se mi fakt nechce.