Vim ze kdyz DAC pripojim pres USB tak to WIN uvidi jako externi zvukovku a s tou pracuje vse ok . Ale v pripade ze to pripojim bud pres optiku nebo pres spdif tak uz to zenu pres integrovanou zvukovku ,ale protoze to pujde pres externi dac tak ta interni mene kvalitni zvukovka je vlastne jen pruchozi ze ?
Tzn kdyz budu mit napr tidal nebo foobar tak vyberu tu interni zvukovku ale prevod se provede v tom externim dacu ?
No ja si chci zkusit poslechnout Focal Clear mg jak hrajou maji je v akci za 28k misto 42k .
Ja mel ty hyper x orbity ktere meli 10cm planatarni menice od audeze a zvuk byl fajn takze mozna ze by nektere Audeze mohl byt taky good pro me ale ty jsem nenasel kde by se dali zkusit . bohuzel
Uzavrene mam ted zalozni BD DT770pro
A jen tak mimochodem dal jsem ty praskle hyperx do reklamace v Datartu kde mi to neuznali jako mechanicke poskozeni coz jsem cekal ,ale napsal jsem primo vyrobci na support a chteli po me fotku a uznali to ze to je na vymenu a poslali mi mail a RMA doc ze jim to mam poslat a ze mi poslou vymenu . takze jedny uzavrene sluchatka budu mit