Audiofilni Sluchatka + DAC na Poslech Flac A FPS hry

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jike 31. 1. 2022 20:53

V průběhu února by měly být skladem v ČR nové Edition XS (minimálně avitsmart by je měl mít k poslechu). Podle recenzí by mohly být minimálně srovnatelné s Anandami, ale za nižší cenu. Osobně právě s nákupem Anand čekám, až si poslechnu XS.

Z-reviews:
https://youtu.be/aWmBshdmjaM
Resolve:
https://youtu.be/BiU4O0gHOcM
jike
Junior

Odeslat příspěvekod ja.viper 31. 1. 2022 21:12

Otazka jestli kvuli tomu ted nejsou slevnene z 24k na 17k .
Otazka jak moc budou podobne na anandy .
Stejne si chci jeste jednou poslechnout ty focaly jeste
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ja.viper 2. 2. 2022 19:38

Tak jsem zkouknul obe recenze a vypada to ze si budu muset poslechnout XS az nekde budou

Ted jsem si jeste objednal bezdratove Focaly Listen wireless k TV ;)
McIntosh D150| Focal Stellia
B&W 802 D3 ,706 S2 ,HTM71 S2,DB4S << Emotiva xpa-dr2 <
Marantz Cinema 50 < Zidoo Z1000Pro << Mcintosh C47
Denon DP-400 << ORTOFON 2M Bronze
Epson EH-TW6100
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chandler27 3. 2. 2022 20:41

Ahoj zeptam se zde sem to spis patri dac shanling m3x a k nemu?audio technica wp 900,focal celestee,denon ah d7200?Nejlepe by asi sedeli ty wp 900 ale trochu se bojim basu v zahranicnich recenzich psali ze jsou slabsi a porad mi vrtaji vhlave ty focaly? Dik
Chandler27
Junior

Odeslat příspěvekod tibormi 3. 2. 2022 22:59

Heeey, čože? :D WP900 a slabší basy? Je to pravý opak :) Bass je výrazný, veľký, guľatý a s mojím Shanlingom si sedia dobre, verím, že tak bude aj v prípade m3x :) peace
RPi4+Pi2AES (BNC to COAX)+ Topping E70 Velvet + AudioQuest Mackenzie XLR + Audiophonics HA-B6102 + V6 Vivid + Quad Era-1 (ForzaAudioWorks Claire Hybrid cable)

PC + iFi usb iPurifier + SMSL SU-1 + iFi Air Can (+iPower X 5v) + Grado 325X / Fiio FT1
tibormi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ja.viper 7. 2. 2022 14:51

Takze jsem byl znovu v Denonu si poslechnout Focaly na SMSL a

porad musim rict ze jsou mi blizzsi focaly pred hifimanama .

jeste asi pockam na ty Hifiman xs ale vidim to spise na ty focaly .

Ale jeste jsem porvnaval SMSL M500 MK2 vs Naim Uniti Atom a to byl taky dost vyrazny rozdil.

Takze asi budu setrit na atoma ;)
Epson EH-TW6100
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rins 7. 2. 2022 17:18

Naim Atom a sluchátka Focal k sobě dobře pasují. Pokud bys k Atomu připojil jinou značku sluchátek,výsledek by nemusel být ohromující.
Pokud si plánuješ nechat SMSL,tak sluchátka testuj pouze s tím co máš. Ony jedny a ty samá sluchátka budou hrát různě s různými zdroji. Pořád jsou tu ještě lampové zesilovače,které budou hrát diametrálně rozdílně od Atomu či SMSL.
Chord Hugo TT2/MScaler, Wave Storm Reference, Feliks Euforia AE, Roon, Innuos Zen MK3, Innuos Phoenix USB, Niagara 1200, Focal Utopia-Nordost Heimdall 2, Meze Empyrean-Forza Hybrid HPC, Erzetich Charybdis,
Shanling M6 ultra,Campfire Solaris SE
Rins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ja.viper 7. 2. 2022 17:49

takhle

me se ty Focaly zdali lepsi i stim SMSL proti Anandam ;)
Takze to zkousim ted hlavne se SMSL

Atom je v planu nekde az se objevi nejake kus za realnejsi penize tak o tom muzu uvazovat.

Akorat premyslim jestli ma smysl cekat na Hifiman xs
Epson EH-TW6100
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rins 7. 2. 2022 18:26

Já bych počkal,třeba budou ty Focaly někde v akci. Jak budou XS dostupné,můžeš je srovnat a koupit vždy.
Chord Hugo TT2/MScaler, Wave Storm Reference, Feliks Euforia AE, Roon, Innuos Zen MK3, Innuos Phoenix USB, Niagara 1200, Focal Utopia-Nordost Heimdall 2, Meze Empyrean-Forza Hybrid HPC, Erzetich Charybdis,
Rins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ja.viper 7. 2. 2022 19:10

Asi bude jistejsi pockat. Ale cim vice o tom premyslim tak mozna misto celestee rovnou do clear Mg ;-)
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Rins 8. 2. 2022 12:57

Snad dobrá volba. Raději ale nezkoušej třeba takové LCD 5, Emperyan,Elite,Utopia nebo Susvara.
Já jsem si šel poslechnout sluchátka do 50 tisíc a prodejce mi nabídnul k poslechu Utopie a bylo rozhodnuto,odcházel jsem s nimi. No ještě,že jsem odmítl poslech Susvar,to by má peněženka krvácela ještě víc.
Jinak já jsem přecházel z LCD-X na Utopii. Po pořízení Utopií byly pro mne LCD-X neposlouchatelné.
Rins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ja.viper 8. 2. 2022 13:06

To presne mi nabizeli abych si poslech Utopie v denonu ale odolal jsem ;)

stejne tak Susvara na ty jsem ani nepomyslel ;)

spis to mam tak ze koupim Clear MG a budu mit hlidaci psy na to ze se nekde v budoucnu objevi Focal Stelie za pulku tak bych o nich premyslel , stejen to budu mit s naim unity atom ;)
Epson EH-TW6100
ja.viper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chandler27 10. 2. 2022 14:23

Ahoj tak shanling m3x a AT wp900 doma prvni posloucham Dead can dance a musim rict nadhera.Zeptam se kabel jsem pouzil 4.4 balanced mam v nastaveni dat Gain low nebo high nebo je to jedno?Dekuji
Chandler27
Junior

Odeslat příspěvekod Chandler27 11. 2. 2022 00:24

Nezlobte se ze porad otravuju nikdo nereaguje nevim jaky vyznam ma ten Gain v nastaveni dapu kdyz dam low je zvuk takovy cisty ale bez basu mi pripada kdyz dam high zvysi se hlasitost i basy ale strati se ta cistota.Deluji
Chandler27
Junior

Odeslat příspěvekod martas38 11. 2. 2022 00:26

Je to zisk zesilovače, tedy hlasitost jak píšeš. Nižší je pro míň náročný a hodně citlivý sluchátka, vyšší pro větší a náročnější sluchátka. Nižší gain pro IEM a vyšší pro náhlavní sluchátka.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka