Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
martas38 píše:Crossfeed nepoužívám, žere to prostor, nelíbí se mi to u hudby, kterou poslouchám. Zkoušel jsem i ten Goodhertz Can Opener.
K tomu, abych poznal, jestli se mi jak to hraje, nebo co hraje líbí či nelíbí nepotřebuju vzdělání v oboru.
LuboDuri píše:Ahojte mám možno blbu otázku,ale mohol by mi niekto povedať ako vo Windows docieliť to, aby sa muzika prehrávala automaticky v takom sample rate(napríklad 96khz/24 bit) v akom ju mám kúpenu?je k tomu potreba nejaký špeciálny prehrávač médií alebo sa to dá nejako nadstavit vo Windows?ďakujem za rady.
pavel1756 píše:Po dlouhém vnitřním boji jsem se nakonec rozhodl nabídnout k prodeji i své Meze Elite. Jsou to výborná sluchátka, ale mně prostě víc vyhovují Audeze LCD-5.
MHOE píše:Já jsem však optimistou právě v tom smyslu, že se pavel poučil a jeho jinak hodnotné příspěvky už nebudou tolik zatížené třpytivými superlativy.
zino333 píše:Na skúsenosti Pavla je dobre vidieť ako sa líšia preferencie jednotlivých ľudí. Písal, že v Audigu z LCD-5 neboli veľmi nadšení, a pôvodne ich myslím ani nechcel skúšať, no a nakoniec u Pavla zasadajú na trón.
introvert píše:Předpokládám, že do pár měsíců budou nejoblíbenější sluchátka v Audigu LCD-5
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků