Tak to máš dobrý. Já ho objednával v srpnu a přišel někdy v říjnu. Měli napsáno, že je skladem, ale nebyl. Kupoval jsem na són-video.com
Každý den psali, že už to bude, ale jak ho poslali, druhý den byl doma.
Dá se koupit i v Polsku, ale cena je dost vysoká.
https://mp3store.pl/wzmacniacze-dac/wzm ... -ha-1a-mk2Ta Swaga jsou nějací překupníci? Nedělal bych si iluze, že to bude bez daní a cla.
-- 31. 3. 2023 15:33 --jiri.filip píše:Na fotce zadní strany na stránce Dropu je sice rozmazaně, ale přesto podle mne jednoznačně vidět napětí 220 nebo 230 V. Díval jsem se na to ze zájmu včera, již si to přesně nepamatuji.
V popisu vlastností ale mají uvedeno napětí 120 V.
I doručení do ČR by se dalo řešit.
Otázka je, jestli by se lampy při přepravě nerozbily, jestli se stejné/podobné dají koupit v ČR a hlavně, kde je případný nejbližší servis.
Drop svůj sklad v Evropě údajně již zrušil před delší dobou.
V USA to bude zaručeně na 120V.
Co se týče lamp, mně to přišlo zabalené, že by to vydrželo zásah protitankovým granátem.
Lampy co v tom jsou jsou ty nejběžnější elektronky, ty dodané z výroby v ceně pár stokorun.
Na předzesílení to jsou slovenské JJ 12AU7 tedy běžné ECC82 a výkonové ruské Elektro Harmonix EL84. Ještě tam je pátá 12DT5, to je nějaká stará NOS, taky žádná exotika.
Výměnou lamp se dají se zvukem dělat divy od temného pomalého sirupovitého zvuku, až po rychlý, světlý, kdy poznáš, že je to lampáč jen podle podání prostoru. Běžně seženeš určitě víc než deset druhů jak ECC82, tak EL84, na německém Tube Amp Doctor i hodně raritní věci v cenách desítek tisíc. Jen je třeba kupovat párované lampy.
Nejbližší servis bude tuším v Číně, ale lampáče jsou jednoduchá věc s patnácti součástkami. Tam jde hlavně o ty transformátory a ty rozhodně neodejdou. Tam po stovkách hodin provozu shoří akorát lampa a tu si vyměníš sám.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12