od zino333 31. 3. 2024 13:14
Niekto ma uštipnite, ale kde prosím ťa porovnávam tvoju zostavu s mojou? Ja neviem v akom svete žiješ ty, ale môžem ťa ubezpečiť, že mne je úplne ukradnuté, či niekto má lepšiu alebo horšiu zostavu ako ja. V mojom svete sú toto absolútne nepodstatné hodnoty. Mne je úprimne jedno či tvoja alebo niekoho iného zostava je lepšia alebo horšia. Dokonca tie tvoje D8000 Pro považujem za jedny z najlepších planárov momentálne na trhu, aspoň pre mj štýl hudby.
Ty tu riešiš moju zmienku o 109 Pro ako o nejakom útoku na teba a o vyťahovanie sa z mojej strany, že moja zostava je lepšia či čo. V mojom živote sú naozaj na rebríčku hodnlt úplne iné priority ako porovnávať si materiálne veci s niekym cudzím na internetovej diskusii. Mňa jednoducho zaujal tvoj príspevok (v dobrom), tvoja zostava a ja som k tomu len napísal, že z mojej skúsenosti znejú 109 Pro ako kombinácia tvojich dvoch modelov, z ktorých zrovna tie Final Audio považujem za skvelé. Nič viac za tým nie je. To čo si si ty za tým našiel, je tvoj problém. Ja tu aktuálne len krútim nechápavo hlavou.
Ja som si myslel, že som úplne normálne napísal jednoduchý príspevok do diskusného fóra a len sa čudujem ako to bolo vzaté. No dobre, tak asi môj štýl komunikácie je fakt iný a ja som na tejto planéte mimozemšťan. Občas fakt nechápem niektoré reakcie ľudí. Povedzte mi vy ostatní, napísal som niekde niečo ofenzívne alebo niečo na čo by sa mohol niekto uraziť? Ja naozaj nemám ten pocit a totálne nechápem tie reakcie...
Hifiman EF600 + Schiit Lyr 3 > Meze 109 Pro + Hifiman HE6se V2