Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Kamasu píše:Že by vám konečně došlo, že naprosto drtivá většina těch "recenzí," který tak rádi čtete a sledujete, nejsou a nemůžou bejt objektivní? No to to trvalo.
Kuba4 píše:Audigo prodává Empy 2 levněji než původní model. V Německu už slevnili první variantu na 1500Euro. Samozřejmě pořád je to zbytečně drahé.
zino333 píše:Kamasu píše:Že by vám konečně došlo, že naprosto drtivá většina těch "recenzí," který tak rádi čtete a sledujete, nejsou a nemůžou bejt objektivní? No to to trvalo.
Rozdaj nám banány, teraz sme len zliezli zo stromov.
zino333 píše:človek dostane najlepšie spracovanie a ergonómiu na trhu.
111a111 píše:Ja si nemyslím že by niekto písal pozitívne recenzie za peniaze, skôr tá väčšina sa bojí kritizovať, aby im výrobci/distribútori neprestali dávať novinárske vzorky.
Ja teda vidím len dvoch, crinacle a Andrew z headphones.com, ktorí neváhajú kritizovať sluchátka bez ohľadu na cenu.
111a111 píše:zino333 píše:človek dostane najlepšie spracovanie a ergonómiu na trhu.
Držal si DCA Stealth/Expanse?
111a111 píše:zino333 píše:človek dostane najlepšie spracovanie a ergonómiu na trhu.
Držal si DCA Stealth/Expanse?
pavel1756 píše:Ovšem moc nechápu strategii Meze Audio. Dle dostupných recenzí tedy představili model, který je asi na stejné technické úrovni jako Elite, navíc nabídne více referenční ladění a je o 1000 eur levnější. Což je pro zákazníka jedině dobře, ale pak by se měl výrobce zamyslet, zda by za stávající situace nebylo vhodné cenu Elite snížit na stejnou úroveň.
111a111 píše:Podľa mňa má DCA mnohogeneračný náskok v ergonómii pred všetkými ostatnými. Hlavne ten most, ktorý sa prispôsobí bez manuálneho nastavovania, pružnosť (z toho vyplývajúca odolnosť a že proste držia tvar, môžem ich schmatnúť a nijak divne sa nevykrúcajú), a tiež skladnosť.
111a111 píše:Tak Žošua istý čas vytruboval aj že 1266TC sú najlepšie sluchátka, lepšie než HE-1...
111a111 píše:Kiežby sme sa bavili o jednotkách % medzi perfektnými modelmi.
Abyss 1266TC je tak brutálne mimo, že 10€ (resp. donedávna bezplatné) Samsung sluchátka majú úplne vážne lepšiu tonalitu. Je jedno aký presne kardiogram im Amir nameria. Velmi zjavne nejde o nejaké preferenčné zámerné ladenie (ako napr. Empyrean 2), ale o neschopnost ladit tonalitu. No a keď ich nejaký recenzeny neironicky vyhlási za najlepšie na trhu, mnohým, ktorý ich sami počuli, to podkope jeho dôveryhodnosť. Po vizuálnej stránke to má ale natočené asi najlepšie spomedzi všetkých recenzentov.
DMS sa múdro rozhodol k nim nevyjadrovať pod zámienkou "bývalý zamestnávatel"
Diana napríklad mi proste nepasujú na hlavu takže tie nemôžem zhodnotiť. Ale už unikátne problematická ergonómia není dobrý štart.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků