Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
zino333 píše:Veľka škoda, že sa masovo nerozširuje Pentacon 4,4 mm
PoliceCollector píše:Tak se teda sem přesouvám ohledně mého problému s Toppingem NX1s & HE 400SE. Podle údajů na krabici umí Topping 150mW při 32 ohmech. He400SE mají deklarovanou citlivost 25ohmů. Ovšem když zapnu GAIN tak začnou sluchátka neskutečně rachotit. (Příklad: AC/DC Rock or Bust). Třeba AKG Y50 tohle nedělají, ty jsou na stejné nastavení hlasitá až nebezpečně. (Ovšem jsem si vědom, že to jsou dynamická přenosná sluchátka a ne magnetoplanáry určené pro domácí poslech.) Může to být chyba toho NX1S, když papírově by měl ty hifimany bez problému nakrmit ? Co jsem pochopil, 150mW je docela dostačující. Nemá někdo tuhle kombinaci, aby mi potvrdil, zda je to vada kusu nebo prostě je ten zesík málo výkonný ?
introvert píše:Tak jsem teď chvíli zkoušel Samsung Galaxy Buds Plus (vánoční dárek), jako zdroj hudby Tidal. Místo původních nástavců jsem ovšem použil nástavce z předchozího modelu Galaxy Buds (tedy ne Plus). A vážení, málem to se mnou švihlo. Pro mě jde o nejlepší bezdrátová IEM sluchátka vůbec, jak na rock a podobné žánry, tak na klasiku. Ty starší nástavce dost vylepší zvuk, přidají více “masa na kosti” (odstraní jistou “tenkost” v oblasti středů a posílí basy, krom toho jejich usazení v uších není tak náchylné na přesné “vyladění”).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků