Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
zino333 píše: Ešte doplním. HEDD ma skutočne veľmi milo prekvapili a hrali podľa mňa výborne. Len tá veľkosť bola šialená.
zino333 píše:@222: Neviem či to bola otázka na mňa.
...
Len tá veľkosť bola šialená. Premýšľam, že by som predal LCD-2C a HE6se V2. Bol by záujem?
111a111 píše:A zabezpečuješ budget na ktoré teraz?
111a111 píše:HE1000se si počul tiež? Mne sa zdali oproti Arya nie nepodstatne lepšie technicky, a mierne aj tonálne. Zmizla občasná drsnosť ktorú som zachytil na Arya non-stealth. A aj tá svetlosť iná, izolovanejšia, ľahšie ignorovatelná.
zino333 píše:Stealth verziu v tej terajšej akcii priamo od Hifiman?
111a111 píše:Ak Stax urobil neutrálne sluchátka a technicky lepšie než 009Smôj účet zaplače
tenzor píše:zino333 píše:Stealth verziu v tej terajšej akcii priamo od Hifiman?
Všimnul jsem si, že na stránce s výprodeji mají u Arya napsáno: pouze mimo EU...
tenzor píše:Hele když už tu zmiňujete ten Mnichov, můžu se zeptat, jak to chodí na takovýchto výstavách? Chtěl bych se podívat příští týden na AVS do Prahy, ale nikdy jsem na takovéto akci nebyl. Co se hudby týče, nejsem zrovna moc mobilní...
introvert píše:tenzor píše:zino333 píše:Stealth verziu v tej terajšej akcii priamo od Hifiman?
Všimnul jsem si, že na stránce s výprodeji mají u Arya napsáno: pouze mimo EU...
Ne, svoje sluchátka jsem koupil na eBay, majitel si je jen párkrát poslechnul, a rozhodnul se je prodat. Tedy stav nerozlišitelný od úplně nových. V úplně novém druhu balení, které asi zatím málokdo viděl.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků