Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
zino333 píše:Neukážeš nám foto? A gratulujem ku kúpe. Po tomto víkende som presvedčený, že to bola veľmi dobrá voľba.
pavel1756 píše:Kdybych měl nějak shrnout mé dojmy z těchto sluchátek, není jim moc co vytknout. Jako celek mají velmi dobře vyvážený zvuk (tonálně neutrální; příkladně dynamické/úderné; velmi dobré rozlišení). Jedinou výjimkou je opět plošší hudební scéna, což je ostatně přiznačné pro všechny novější modely sluchátek HiFiMAN, Susvary nevyjímaje. Za cenu okolo 32k CZK (což je částka, za kterou je lze běžně pořídit) představují velmi dobrý poměr cena/výkon. Za mě jsou jako celek například podstatně lepší než Audeze LCD-X za podobnou cenu.
111a111 píše:Dosť ma prekvapuje, že Pavel ich pokladá za neutrálne.
Za posledné mesiace sa tu pritrafilo viacero obľúbených klavirostov a naživo znova a znova zisťujem, že Susvara sú tonálne až bezvýhradne presné.
// ok, možno sub-bass shelf by nebol na škodu, ako kompenzácia vnemu zvuku mimo uší, ale zase by bolo diskutabilné koľko je vhodné
111a111 píše:Stojan to je dosť nepraktický lebo musíš odpojiť káble. Ja som veľmi dlho hľadal nejaký dosť vysoký, aby Susvara zavesené za kovový most nemali zalomené káble.
zino333 píše:Hifiman tam odprezentoval dosť komplexnú ponuku. Na prezentáciu svojich vecí použili vlastný DAC/AMP EF400, ktorý je v ponuke za $599/$499. K tomu možno zobrať Anandy alebo Edition XS (ktoré sa mi tiež páčili) a za slušné peniaze dostane človek veľmi dobrú zostavu.
Verím tomu, že EF400 by sa mohol stať veľmi schopným konkurentom pre Schiit, Audio-gd, Topping, SMSL a podobne obľúbené značky v tejto hladine.
zino333 píše:@tenzor: Pri slúchadlách bol buď výber viacerej hudby v tabletoch alebo na DAPoch, prípadne mali niektoré aj Roon napojený na Tidal alebo Qobuz. Napríklad Audeze malo jednu zostavu s LCD-5 aj s gramofónom, ale to som ja obišiel. No a v posluchovkách s repro zostavami hrali vystavovatelia rôznu zmes hudby a veľmi záležalo na čo si natrafil. Mňa osobne vytáčajú tie audiofilské nahrávky. Ja im hovorím, že púšťajú zvuky a nie hudbu. A občas púšťajú také zvuky, ktoré proste hrajú dobre na všetkom. No a potom pustíš hudbu a je problém. Napríklad v B&W mi zahrali aj na želanie. Tiež aj v PMC na Fenestriach. Tiež mohli streamovať a boli ochotní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků