Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
haweckO píše:MHOE:
Ahoj, v minulom vlákne si písal že aktuálne používaš na Susvarách náušníky Auteur Hybrid (suede/lamb) non-perforated, chcem sa ťa spýtať či si skúšal tieto isté náušníky aj vo verzii perforated ?
Všetkým prajem pekný nový rok
PoliceCollector píše:Ahoj, já jsem z toho všeho zmatený, protože i když už jsem si pár sluchátek koupil, tak jsem pořád laik (však sem tu kdysi dávno psal, že rozhodně nechci žádnou Čínu a ejhle ho...
Nicméně mám zásadní dotaz. Když si koupím Topping L30, tak to bude dostatečné ? Líbí se mi Fioo 5 PRO, které ovšem stojí o dva tisíce víc.
Respektive ještě takhle: Můžete mi vysvětlit, co to je ten "přebuzený outup ?"
Nebo ještě více - ten "rachot" může dělat to, že na výstupním zařízení mám nastavenou hlasitost na MAX a na NX1 taky + zapnutý GAIN, protože bez toho se mi zdá, že to hraje potichu ?
Jinak XM4 mám, ale tady zase řeším, že jsem možná nepochopil, jak funguje Aktivní tlumení zvuku. Jak jsem už psal jinde, myslel jsem, že to absolutně vymaže zvuky okolí, ovšem i když mám zapnuto ANC a zvuk na telefonu nastavený na dejme tomu 50% tak to nevymaže zvuky okolí, slyším i to, když mě míjí hovořící osoby, zvuky města atd... Z čistě bezpečnostního hlediska to je samozřejmě lepší (a ano je to nastavení NOISE CANCELING nikoliv Ambient Sound).
MHOE píše:Někdo se zřejmě nepoučil z historie. Nebylo rozumnější počkat na LCD-5 2022 rev3.1?
PoliceCollector píše:co to je ten "přebuzený outup ?"
PoliceCollector píše:ten "rachot" může dělat to, že na výstupním zařízení mám nastavenou hlasitost na MAX a na NX1 taky + zapnutý GAIN, protože bez toho se mi zdá, že to hraje potichu ?
PoliceCollector píše:Když si koupím Topping L30, tak to bude dostatečné ? Líbí se mi Fioo 5 PRO, které ovšem stojí o dva tisíce víc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků