Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
linecur píše:Tak jsem měl možnost poslechnout si Fibae 7 a srovnat to s nižší řadou a je to docela významný rozdíl - šlo sice o Go One, což F 3x3 je někde mezi - ale +- je tam nějaká úměra ceně. Nicméně - subjektivní dojem - jsou docela výrazný, nechci říct přímo agresivní, ale trochu mě ten zvuk "dráždil"... ještě jsem to porovnával s Andromedama 2020 - který bych považoval (opět subjektivně) za favority. I symfoňák zahrály velmi příjemně... Trochu jsem vážil komfort nošení - F7 byly jakože nejpříjemnější (a co teprve když je přesně dopasují, jak nabízejí).
linecur píše:Ano v Audigu, hrálo to z AK300... jako ty rozdíly byly spíše pocitové - otázka co je míněno světlejším zvukem?
pseudomagick píše:Světlý zvuk je více odhalující, hlavně ve středních a vyšších frekvencích.
Teplejší (či dokonce temný) zvuk je více zastřenější a méně agresivní.
Těžko se to popisuje.
pseudomagick píše:Na head-fi dokonce používají "DAP with dry sound" (se suchým zvukem).
To už je těžší vysvětlit.
introvert píše:pseudomagick píše:Světlý zvuk je více odhalující, hlavně ve středních a vyšších frekvencích.
Těžko se to popisuje.
Popsal jsi to docela dobře. Pokud Ti ovšem zvuk Fibae 7 Unlimited přijde světlejší, tak až budeš v Audigu zkoušet Mesty, připrav se oslňující koupel, takovou menší sluneční lázeň ..pseudomagick píše:Na head-fi dokonce používají "DAP with dry sound" (se suchým zvukem).
To už je těžší vysvětlit.
To je docela jednoduché. Mají na mysli, že ten zvuk není mokrý.
pseudomagick píše:pseudomagick píše:Světlý zvuk je více odhalující, hlavně ve středních a vyšších frekvencích.
Těžko se to popisuje.introvert píše:Popsal jsi to docela dobře. Pokud Ti ovšem zvuk Fibae 7 Unlimited přijde světlejší, tak až budeš v Audigu zkoušet Mesty, připrav se oslňující koupel, takovou menší sluneční lázeň ..
V Audigu.cz přeci UM Mest vůbec neprodávají.
Budu je zkoušet příští týden od prodejce od kterého budu kupovat AK SE200.
Má i Noble K10U, tak jsem zvědav.
Sluneční lázeň? To mají Mesty tak světlý zvuk?
pseudomagick píše:Snad si tento měsíc budu moci poslechnout v Brně U12t, F7U a UM Mest MKII
a vzájemně je porovnat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků