Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
MartinV2018 píše:A co Nostalgia Camelot?
MartinV2018 píše:Jelikož poslouchám hlavně klasiku, tak basy asi nemusím moc řešit. A na občasný rock můžu použít Fiio FD7.
introvert píše:pseudomagick: kdo je autorem té tabulky - Theo Lee ?
ulverr píše:DD bas nemusí být vždycky výhoda. Také ho preferuji, ale musí být opravdu dobře vyladěný. Občas právě DD měniče "pokazí" zvuk celých inearů. Pokud by to byla jediná cesta, asi dnes renomované značky už BA nedávají do svých vrcholných modelů.
Ronin jsem zatím neslyšel, tak u něj nemohu soudit.
Také bych volil KK před Camelotem. Kublai ale dnes už zdaleka nemá top rozlišení, tak pochybuji, že to bude konečná...
ulverr píše:introvert píše:pseudomagick: kdo je autorem té tabulky - Theo Lee ?
Přesně...![]()
Tyhle tabulky nemají většinou žádnou hodnotu. Neříkám ani, že Odin je lepší nebo nejlepší...jen to, že taková tabulka je haluz na první pohled.
ulverr píše:Tvé důvody chápu (tedy kromě 3.). Jen tvrdím, že konečná to nebude![]()
Kublai Tě ale budou bavit, jsem si tím docela jistý.
4.4mm je, alespoň pro mne, nejlepší konektor, a vypadá to, že do budoucna to bude asi už standard.
-- 10. 4. 2023 00:44 --
Třeba v Německu jich pár je, v Holandsku taky. Nejlepší výběr mají ale v audioessence, souhlas![]()
Pro nás je samozřejmě nemyslitelné cestovat kvůli poslechu po Evropě. Takže občas riskuješ, nakupuješ a prodáváš, aby sis udělal nějakou představu, případně si občas něco půjčíš, vyměníš...I to stojí peníze, ale kdo říká, že máme levný koníček?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků