Ahoj Matúši

, rád Tě zase po delší době aspoň slyším.
Pokud se bavíme o těch Thieaudio Monarch Mk III, na které dával odkaz Richard, pak na jejich webové stránce je uvedeno, že Thie Audio sídlí v čínském Shenzenu. Založila je firma Linsoul, která má sídlo také v Číně. Takže za mne je Thie Audio čínská firma.

O malajsijské stopě jsem zatím ve spojení s touto firmou nic nenašel.

Vzhledem k tomu, že sestava driverů je klasická skládačka produktů jiných výrobců [Sonion EST, Knowles DWFK 31785 (x2), Sonio 28UAP (x1), IMPACT2 (2 x 10mm Composite DD)], podle popisu by měla být sluchátka laděna jako studiové monitory a cena je v předprodeji aktuálně 999,- USD, dávalo by mi v takovém případě spíš smysl jít do IER-M9 za stejnou cenu, s podobným zvukovým laděním, ale s vlastními silami vyvinutými drivery.
Jediné, co by mě na těch Monarch Mk III čistě ze zvědavosti zajímalo, je, jak se projeví elektrostatický driver v kombinaci s BA a DD na celkovém zvuku sluchátek.
Pokud do nich půjdeš, dej vědět, jak je vidíš zejména ve srovnání s IER-Z1R.
Jasně, prodat se dají vždy, pokud s nimi nebudeš spokojený. Otázka jen je, s jakou případnou ztrátou.
Ostatně o prodeji high end audio gear se ztrátou by Ti minimálně jeden zdejší člen mohl něco povyprávět.