cb490763 píše:A čím to vlastně krmíš? Tím Sony? DX320 ještě máš? Jinak super, že tě to baví. To ti přeju.
Nemá, jeho DX320 mám nyní já.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
cb490763 píše:A čím to vlastně krmíš? Tím Sony? DX320 ještě máš? Jinak super, že tě to baví. To ti přeju.
flatliners píše:Odin už má pár měsíců Petr a víte jak je to se zvukovou pamětí![]()
Po paměti(takže s rezervou) má oproti Odinu Camelot určitě lepší středy. Kytary jsou reálnější, pěkně řežou, ale bez jakéhokoli problému s uřvaností na horních středech s některými nahrávkami. Soundstage je na Camelotu větší a víc 3D. Bas je vynikající, krásně texturovaný, udeří přesně jak má a když je potřeba. Odin má basu taky parádní ale i tak se mi zdá na Camelotu lepší. Výšky jsou na úrovni Anni, ne tak dopředu, ale kvalitou na stejno. Camelot je fantasticky koherentní a i když má tři druhy měničů, dokázali to tak poskládat, že není šance cokoli poznat. Absolutní vyrovnanost v celém spektru a přesto úžasná zábava. Detaily, technika, to vše je na nejvyšší úrovni.
Při porovnání s Anni, je Camelot lepší prakticky ve všem, až na výšky. Jako treblehead výšky na Anni naprosto zbožnuju. Jsou krásně dopředu a vytváří něco až magického. Anni celkově je možná horší, ale to ladění je prostě tak návykové a zábavné, že jsem sice možná chvilku koketoval s prodejem, jenže pak sem je nasadil a zase sem byl ztracenej..
Nechávám si tedy Camelot i Anni a Impact šel k manželce, kterou jsem pomalými krůčky naučil a už je taky ztracenáZ Impact je úplně hotová. Taky aby ne, před tím měla mé staré Westone 4r a potom Kinera Idun Golden 2. Ten skok je tedy obrovský
flatliners píše:R6pro je větší, těžší a fakt ošklivéNavíc výdrž v class A 6hodin? To jako vážně? A cena je taky o dost vyšší. Na ven, kde se člověk stejně nemůže na 100% soustředit na zvuk je DX180 ideální. A pokud jedu někam na akci a nechci dap a iem tahat, tak mam Noble Fokus Pro, které na TWS hrají úplně parádně..
Ale s těma dapama už je to zas offtopic..
flatliners píše:Tak tady bych úplně nesouhlasil. Pokud si s někým prioritami sedneš, tak jeho popis zvuku může být a pravděpodobně bude velmi přínosný. Zvlášť pokud uvažuješ o nákupu a nemáš možnost poslechu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků