Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Cagix píše:No to asi ne. Já mám vyhlidlou docela novinku afull cantor. Já se rozhoduji mezi tím a dunu dk 3001 bd. Němci teď mají bohužel jen cantor.
Cagix píše:Tak já si rád poslechnu obojí. Pro sebe mám spíš ty iem. Jako zvažoval jsem jednu dobu použité he 1000 se, ale nakonec jsem nechtěl jít do sestavy. Dá se použít i dc elite jako dac a jít z něj do ampu. Nakonec to dělat nebudu.
-- 6. 12. 2024 21:20 --
Cantor je špička. Vím o tom, že jim někteří nahradili u 12 t. Dunu je teď v té cenne megahit. Oboji posouvají hranice.
pseudomagick píše:martas38:
Prostě z toho tedy vyplývá, že všichni, kteří mají náhlavní sluchátka a chtějí používat DAP, tak se musejí stát in-earisty.
Vskutku jednoduchá logika! [/img]
Pokud by tak neučinili, budou muset i nadále sedět na vyhraněném místě bez možností pohybu (nucená fixace v redukovaném prostoru).
To už je ale poněkud děsivé a dle mé nátury nepřijatelné.
Nerad bych seděl někde se sluchátky ve vyhrazeném prostoru 1m x 1m a poslouchal tam hudbu.
Mám rád hudbu i za pochodu, tudíž raději obětuju prostorové podání náhlavních sluchátek.
A to se zde nerozepisuji o celém řetězci dalších "udělátek (zdroj, zesík apod.)" , které bych musel mít, abych z takových sluchátek dostal maximální kvalitu zvuku....
S náhlavními sluchátky se nekamarádím.
-- 6. 12. 2024 19:36 --
U akburta jsem nedávno poslouchal Astell&Kern Acro CA1000T se Sehnnheiser HD800s a bylo to docela v pohodě.
Testoval jsem to pouze na baterii. Je možné, že kdyby CA1000T byl připojen ke zdroji, tak by to možná bylo lepší (soudím pouze dle repra Harman Kardon Go+Play).
Samozřejmě HD800s s SP3000 byly slabší.
-- 6. 12. 2024 19:55 --
Nový kablík od Effect Audio. Vyrobeno pouze 300ks.
Dost by se mi hodil k EE Odin.
Ježíšek nemá prachy, takže mi ho za 10k k Vánocům nekoupí.
Zde: https://www.effectaudio.com/roots
Bohužel origo kabel k EE Odin za 1.300,- USD je tak trochu opruz.
pseudomagick píše:V bazaru jsou zde na prodej (od 22. 9. 2024) Unique Melody UM Mest MK 2 od MartinV2018 za 20k.
Jsem dost zvědav zda je někdo koupí.
Zde: viewtopic.php?f=1872&t=1338279
martas38 píše:Takový DAP obvykle náhlavní sluchátka neutáhne. Pokud to nejsou sluchátka určená na cesty, tedy snadno vybuditelná. Hrát to bude, třeba i celkem nahlas, ale bude to horší s dynamikou.
Podle nějakých složitých tabulek jsem se dopátral, že ten jejich udávaný výkom 3,3Vrms je nějakých 0,22 Watt. Při symetrice je to při 6,3Vrms 0,8 Watt. To je celkem bída. Jestli je to správně, nebo ne netuším, na to by snad odpověděl Emil Pastelka. Každopádně HD800, nebo Utopia to rozhodně uspokojivě neutáhne ani náhodou, můj stolní zesilovač dá do 600Ω sluchátek výkon desetinásobný.
pseudomagick píše:angelfury:
Jenže je to z USA, takže je potřeba připočíst clo a DPH.
angelfury píše:tak jsem chtěl spíš poukázat že v inzerátu Mest nabízí za 20 a nová jdou sehnat včetně zaplacení toho DPH za ~ 22
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků