introvert píše:pseudomagick píše:S velkými sluchátky jako má crazy frog po ulici chodit nechci.
Tak proč si chceš kupovat tak drahá IEM sluchátka ? Jejich kvality na ulici neoceníš. Navíc převážnou většinu lidí vůbec nezajímá, co (a zda vůbec) máš v uších.
Kvalitní zvuk ocením kdekoli, tudíž i v metru či na ulici.
Je mi jedno co si lidi myslí.
Jen nechci venku chodit s velkými sluchátky.
In-eary jsou přeci jen komfortnější.
Používat jiné in-eary na doma a jiné na ven pro mně znamená omezení v kvalitě zvuku.
-- 5. 1. 2022 19:45 --lithrai píše:pseudomagick, ak by ťa niečo zaujímalo ohľadom ThieAudio Monarch MKII, tak mi môžeš napísať. Ale chcel som ti dať do pozornosti, že momentálne niekto predáva v bazári na Head-Fi použité Empire Ears Odin za cca 60 000 CKZ.
Bohužel "drobných" 60k zatím nemám...šetřím.
-- 5. 1. 2022 19:47 --martas38 píše:Myslím, že pseudomagick má IEM jako jediný zdroj sluchátkového poslechu doma i venku, takže jejich kvality docení.
Přesně tak.
Když neposlouchám in-eary, tak mám puštěné repro.
Pokud nemám puštěné ani jedno, tak spím.
-- 5. 1. 2022 19:52 --introvert píše:A já tvrdím, že venku i ty kvalitní IEM hrají jinak, než doma (po pojmem venku mám na mysli v dopravních prostředcích, na rušné ulici, v nákupním centru - pod pojmem doma mám na mysli klidnou místnost, prostě doma
, ale může to být třeba v tiché kanceláři, studovně ..). Pokud si někdo venku ucpe pomocí IEM uši tak, že venkovní hluk neslyší, často riskuje zdraví, nebo dokonce život. Když já jsem uvažoval o tom, že bych si pořídil špičkové IEM, ani na okamžik mi nepřišlo, že bych je tahal s sebou někde v tašce, batohu, či dokonce kapse .. Jednak proto, že nejsem sebevrah, a jednak proto, že venku se na zvuk sluchátek nelze soustředit.
Jinak určitě nehrají.
Doma se ale lze na zvuk lépe koncentrovat.
Venku si samozřejmě nepouštím jazz či snad relaxační hudbu, ale trance, EDM či EBM.
-- 5. 1. 2022 19:53 --flatliners píše:Já třeba poslouchám IEM tak z 80% venku už víc jak 15let(Praha). Vlastně bez nich ven nevylezu. A jelikož mam oči, tak nepotřebuju a hlavně ani nechci slyšet okolí a jen si užívám hudbu. Degradaci kvality poslechu nijak nevnímám. Holt každý to může mít jinak:)
Tak to jsme na tom stejně.
Já poslouchám IEM ze 100%.
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5