Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
linecur píše:A propo - šlo tady cosi o Fibae 7 - měl pls možnost poslechnout Fibae 3x3 - je to mid-class asi, no ale rozdíl vůči F7 třeba
sibumi píše:Nastavcove peklo, cekame s Pseudomagikem az prijdou Symbia, tak dam vedet, co na to moje usi
martas38 píše:haweckO: Xelastec jsou na moje gusto tak lepivý, až to hezký není.
pseudomagick píše:Mnohem horší "peklo" je u Sennheiserů IE900 (a asi i u IE600, IE300 atd.).
Zvuk IE900 je velmi líbivý, ale konstrukce, nasazování (plus ty nástavce) a paměťový
kabel je dost opruz.
inkvizition píše:A zachytil jsme stížnosti na sykavky, osobně jsem na to dost citlivý a tady to vůbec nevnímám, ale to může být tím, že poslouchám s pěnovými nástavci, ty něco pohltí.
inkvizition píše:pseudomagick píše:Mnohem horší "peklo" je u Sennheiserů IE900 (a asi i u IE600, IE300 atd.).
Zvuk IE900 je velmi líbivý, ale konstrukce, nasazování (plus ty nástavce) a paměťový
kabel je dost opruz.
Dva měsíce mám IE600 a po prvotním boji musím říct, že to není tak zlé. Najít nástavce je prvotní bolest u každých sluchátek, tady je to o chlup horší, protože nejdou tak hluboko do ucha, ale to je věc, kterou naopak spousta lidí ocení. Mě sedly L pěny z balení, pak L silikony od KZ (paradox, že?) a hlavně mé milované comply, na které nedám dopustit.
A musím říct, že ten zvuk za to stojí. Nádherné středy, jaké má máloco, parádní basy, které za mě nelezou ze svého pásma a výšky taky super. A zachytil jsme stížnosti na sykavky, osobně jsem na to dost citlivý a tady to vůbec nevnímám, ale to může být tím, že poslouchám s pěnovými nástavci, ty něco pohltí.
Nedám je z rukyPoslechu zdar!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků