Mně prošly rukama dvě iBassa. Asi rok jsem měl DX160 a byla to katastrofa. Jednak velice slabý procesor, jen start trval snad dvě minuty. Dál extrémně silný elektrosmog od displeje. Pokud jsi s citlivýma sluchátkama poslouchal a jezdil prstem po displeji, bylo slyšet - takové jako by šumění, skučení a podobně. Stejně tak byla slyšet komunikace přes wifi, pokud člověk hrál ze streamu. A baterka mizela před očima, pokud hrálo cokoliv jiného, jak mp3, nebo flac 16/44,1 z karty. Jediné co bych na něm vyzdvihl, tak jeho prostředí, tedy Mango Player. Tam má podle mě konkurenční A&K hodně co dohánět. Pak jsem měl asi na týden půjčené DX300, tedy vlajkovou loď, příbuznou celkem s DX240. Tam byl procesor rychlý. Síla přístroje enormní (je t samozřejmě o Amp modulu, byl u toho silný Amp11 mk2, který má rovněž symetriku). Váha a velikost k použití na stole, nebo do batohu. Neumím si představit to tahat v kapse bundy, kalhoty by to asi svlíklo. Zvuk byl na poměrně vysoké úrovni, určitě lepší jak moje A&K SR25. Ale zase na pozadí šum. Se Solaris na hraně použití.Snad to souvisí s tím výkonným model Amp 11. Na DX240 jsem zvědav. Bylo by dobrý, kdyby se výrobce poučoval z chyb minulých. Ale trošku nechápu to hype kolem iBassa. Zvuk je celkem fajn, ale těch zásadních chyb okolo je tolik, až to pěkné není a DX160 u mě bylo na hranici použitelnosti. No a DX300 na to že stojí přes třicet litrů taky problémů požehnaně - šum, lagricové kolečko hlasitosti.
Sám bych ti doporučil asi nějaký Shanling a nebo A&K. Pokud nepotřebuješ Tidal a podobně, tak rozhodně Lotoo Paw 6000. Zvukově bez váhání:
https://shop.musicteck.com/products/lot ... 6010780734
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12