introvert:
O úspěšném prodeji pochybuji.
Myslím, že U12t jsou zde neprodejné ani za 19k je zde nikdo nekoupí.
Divím se, že jsem je vůbec koupil z Audiga.cz jako nové.
Ruším tedy prodej, páč pod cenu 19k již nepůjdu.
Myslím, že bych je zde neprodal ani za 15k.
Raději je nechám ležet v šuplíku či je budu používat bezdrátově k PC.
Vzhledem k tomu, že už je nějak neposlouchám, tak jsem je zde nabídl za atraktivní cenu, tedy nižší, než 20k s tím, že je využije někdo jiný a bude z nich mít radost (tak jako já hned po jejich koupi).
Za 10k je zde fakt nabízet nechci.
Cvok sice tak trochu jsem, ale ne až tak moc velký.
Často jsem si psal s Ulverrem, který střídá ty nej a TOP IEM na trhu a ani on sem raději žádné hi-end IEM do prodeje (v bazaru) raději nedává.
Už se mu ani nedivím...
Text z recenze, jejíž odkaz uvádím níže:
"Verdikt
Jestliže se váš poslechový čas odehrává hlavně mimo oblíbené domácí křeslo nebo zkrátka jen nemáte rádi velká sluchátka na hlavě, pořiďte si s klidem špunty. A pořiďte si je klidně i jako kompaktnější cestovní varianty vašich milovaných sluchátek Audeze, Focal, MEZE nebo STAX. Protože tyhle špunty hrají úplně stejnou nejvyšší ligu. V mnoha ohledech i vyšší. Jestliže chcete malinko víc zábavy a jiskry, berte U12t. Jestli chcete ale to nejvěrnější a zvukově nejdospělejší, co aktuálně svět in-ear sluchátek nabízí, berte jedině U18s. Neumím si představit situaci ani důvod, kdy byste měli vynaložených peněz litovat..."
Je vidět, že recenzent se dost spletl a netušil, že IEM ani omylem nemají cenu oněch 56k (ani s upgrade kabelem!), ba ani těch 19k, za které jsem je nabízel (v bazaru je shlédlo přes 100 lidí!!!).
Zde: https://www.audioreporter.cz/na-cem-pos ... t-vs-u18s/