Ake Sluchadla do 300 eur

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod feanoor 28. 1. 2022 20:16

martas38
Ok, pokud jsi je porovnával s DF Red, a přišly ti lepší, budu to brát jako dobré tipy na přenosná zařízení.
Ten Luxury & Precision W1 je co jsem tak koukal za 200 dolarů, což je dokonce méně než DF Red.
Každopádně jsem s vážkou maximálně spokojený, a nemám prostě zatím důvod měnit.
feanoor
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 28. 1. 2022 20:56

Však samozřejmě, plně to respektuju. Celý to pojednání jsem myslel tak, že se dnes dá sehnat za míň peněz víc muziky a kvalitou to nepokulhává, spíš naopak.
Pak ještě existují Lotoo Paw S2 a L&P W2. Zejména to druhé podstatně dražší. Čekal bych tam ještě výrazně lepší zvuk.
Ono třeba takové Lotoo nedělá žádná ořezávátka. Docela mě překvapilo, že tohle se dá koupit už i u nás a za docela "solidní" cenu, otázka co je to za shop. Nedávno to stávalo v přepočtu přes stovku a na zahraničních fórech je to bráno jako zlatý grál po zvukové stránce, lepší jak nejvyšší modely Astell&Kern. Bohužel mají vlastní systém, takže bez Tidal, Qobuz atd: https://edigital.cz/mp3mp4audio-prehrav ... ac-p753090
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod epicsociety 3. 2. 2022 17:31

martas38 píše:Sennheiser HD600/650, Beyerdynamic DT880/990, Meze 99 atd. Záleží jaký zvuk se mu líbí, co mu bude dobře sedět atd. Kupovat to naslepo jako totální překvapení bych asi nedělal. Nejlíp někde zkusit.

Nemajú aj uvádzané Beyery pomerne svetlý a analytický zvuk, podobne ako AKG K7xx?

-- 3. 2. 2022 18:33 --

V kategórii do 300 by som odporúčal Sennheiser HD600 alebo Audio-Technica ATH-R70x. U nich počuť aspoň akú takú snahu o neutrálny (autentický) zvuk - HD600 má z týchto dvoch tuším rovnejšiu krivku frekvenčnej odozvy.
epicsociety
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod baracuda2233 21. 12. 2023 20:56

Zdravím vás � potreboval by som pomoc s výberom sluchadiel na cvičenie do 300 eur najlepšie káblove ktoré budú napájané z mobilu Samsung S23 ultra. Moje skúsenosti so sluchadlami na cvičenie sú iba tws modely konkrétne model Sennheiser momentum 3,Bose quietcomfort earbuds 2,Sony WF-1000XM4,Jabra elite 7 active a z toho mi najviac zvukovo vyhovuje Jabra elite 7 active a momentum 3 tws. No žiadne nemali zvuk ktorý by ma v dobrom prekvapil či by som bol v úžase samozrejme v danom cenovom rozsahu. Tiež viem že 300 eur nieje extra rozpočet. Čo sa týka hudby počúvam tanečnú hudbu a rap.Čo sa týka konštrukcie tak buď na uši alebo do uší. Od aluchadiel by som hlavne chcel posun vpred čo sa týka zvuku nebránim sa rôznym alternatívam len nech to niesu obrovské sluchadlá. Ďakujem vám �
baracuda2233
Junior

Odeslat příspěvekod Andy Kraus 21. 12. 2023 23:02

Shure Aonic 3 by ti mohli vyhovovať,sú pohodlné
Andy Kraus
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod baracuda2233 22. 12. 2023 17:02

Ďakujem za radu zabudol som zmieniť mám rád výraznejšie basy ale nie zas zatiahnuté
baracuda2233
Junior

Odeslat příspěvekod hanysek3099 22. 12. 2023 19:39

Doporučuji na základě současné čerstvé zkušenosti nevynechat z výběru Technics AZ-80. U nás neprosto opomíjený model, což je rozhodě chyba. Zvukově jednoznačně výrazně lepší než všechny výše uvedené modely. Jsou to jediné TWS, které se osobně nebojím porovnávat s klasickými in-ear modely střední třídy (Fiio, iBasso apod.). Mám je tři dny a jsem absolutně nadšený. Takže pokud ti nevadí zůstat u TWS, ale chceš se poslechově přiblížit (nebo možná i vyrovnat) klasickým in-ear sluchátkům, je to hodně zajímavá možnost.
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod baracuda2233 24. 12. 2023 14:19

A v čom sú lepšie od mnou spomínaných? A v čom sú lepšie od horespomínaných Shure? Ako sú na tom sluchadlá V-Moda napr Crossfade 3 atď. Ďakujem za vaše rady
baracuda2233
Junior

Odeslat příspěvekod Kamasu 24. 12. 2023 14:59

Možná by bylo dobrý nedopručovat hned věci, který má člověk jako novou hračku a je z nich až tak nezřízeně nadšenej, že opomíjí a přehlíží kde co (například nedostatky jako třeba ztrátovost BT přenosu oproti drátu), jen na základě vlastního nadšení, že se mu to trefilo do vkusu zaměňuje vlastní pouhý preference za kvalitu atp. Chce to s hodnocením, vychvalováním a vynášením daný věci až do nebes, natožpak s doporučováním daný věci ostatním jako to nejlepší, počkat až pomine počáteční zamilovanost.
Kamasu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod hanysek3099 24. 12. 2023 15:50

Nechci tu působit namachrovaně, ale po letech zde na fóru se odvážím hodnotit klidně na první poslech. Navíc mohu porovnávat se spoustou modelů, které jsem vlastnil a používal. Nikomu nic nevnucuji, pouze přidávám poznatek o modelu, který v ČR není až tak známý. Každopádně si stojím za tvrzením, že AZ-80 se zvukově velmi blíží např. populárním modelům od Fiio apod.
zdroj: Samsung Z Fold 5
Over-ear: Sennheiser Momentum 4 wireless
TWS: Technics AZ80E-K
hanysek3099
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 24. 12. 2023 16:02

AZ80 jsou vazne fajn, mam je tri mesice a celkove spokojenost. Zvukove na TWS opravdu dobre.
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod baracuda2233 24. 12. 2023 18:33

A ako sú na tom zvukovo sluchadla V-Moda Crossfade 3 atď lebo recenzie majú dobre
baracuda2233
Junior

Odeslat příspěvekod baracuda2233 25. 12. 2023 16:48

Čo vravíte na sluchadlá Beyerdynamic aventho? Aký majú zvuk? Sú pre mňa vhodné? Ďakujem
baracuda2233
Junior

Odeslat příspěvekod baracuda2233 25. 12. 2023 20:49

Uvažujem tiež nad Beyerdynamic T51 ale k dispozícii je len Beyerdynamic T51i ktorá má ovládanie len na Iphone preto ma zaujíma či to náhodou nefunguje aj na Android ale som otvorený aj lepším alternatívam
baracuda2233
Junior

Odeslat příspěvekod baracuda2233 27. 12. 2023 16:13

Zdravím potreboval by som radu a toaký prevodník ku Grado SR325x? Aké alternatívy sú ešte ku Eversolo H2 a SHANLING UA2. Ďakujem vám
baracuda2233
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka