SASH Tres

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod introvert 14. 1. 2024 23:29

Když jsem se díval na ten nový model na jejich e-shopu, přišlo mi, že nepoužívají stále stejné náušníky. Nebo se mi to jenom zdá ? https://www.sash-audio.com/product-page ... nd-edition
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 15. 1. 2024 02:27

lada5 píše:
martas38 píše:Jedna věc je graf a druhá projev tak, jak ho slyšíš. Podání prostoru separaci a lokalizaci nástrojů atd. podle mě žádný graf nepopíše, jen to tam zadal pro srovnání. PEQ ti dnes udělá prakticky identickou křivku frekvenční odezvy, jako mají třeba zmíněné Susvary a stejně to tak hrát nikdy nebude.

Tak samozřejmě to bylo myšleno ironicky :-D

Sash Se jsem neslyšel a ono všechno je třeba brát sice s nadhledem, ale zmiňují tam, že nový Sash SE je např technicky na úrovni Meze Elite apod a není to od jednoho člověka, ale obecná shoda v tom topicu v tom, že zatím nejdetailnější Sash SE technicky ještě dost vyrostly vůči Sash 45 a přitom I "méně detailní" Sash 45 jsou technicky velmi povedené, kór v porovnání s cenou.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoeFPSGamer 15. 1. 2024 10:33

Ahojte,

chcem sa spytat niektoreho uzivatela zo Slovenska, ze ake bolo CLO na tieto sluchadla.

Dakujem.

EDIT: Je jedno, ci 45 alebo SE, zaujima ma len priblizna cena za CLO.
Naposledy upravil JoeFPSGamer dne 15. 1. 2024 14:12, celkově upraveno 1
JoeFPSGamer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dedajan 15. 1. 2024 10:46

tak jsem si ráno objednal sluchátka Sash Tres SE a dostal od Shasy zprávu na WhatsApp a nevím jak zapatit zálohu 100€. Kartu Visa mám.
zpráva :

Postup je následující: O platebních metodách: Potřebuji zálohu cca 100 € na vytvoření objednávky, kterou si vyberete. Můžeme použít Wise.

Můj účet Wise

Oleksandr Liakh
_sash@ukr.net

Před jménem je _

Prosím, zaplaťte ve vaší měně na EUR

Záloha je 100 EUR, takže potřebuji obdržet 100 EUR. Prosím, nepište žádné komentáře k transakci.
dedajan
Junior

Odeslat příspěvekod dedajan 15. 1. 2024 12:03

vyřešeno platbou přes PayPal
dedajan
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 15. 1. 2024 14:07

Dej pak vědět dojmy. Sám Sash SE zvažuju taky. Ono je lákavé mít prakticky highend technické podání za cenu střední třídy, ale osobně se u nich bojím 1. věci a to vybíravosti na některé nahrávky právě skrz ten detail a energičnost. Proti Sash 45 ohm jsou aspoň podle uživatelů co mají oba modely SE víc technické, ale podání je více agresivní a energické, kdežto Sash 45 ho má víc relaxed a už i u nich jsem našel pár skladeb co mi vadily.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dedajan 15. 1. 2024 15:21

Nevím jaká je dodací lhůta, myslím 2-3 týdny.
edit : právě odepsal "Objednávky přijímám nyní v březnu. Dodací lhůta po vyrobení je asi 2 týdny."
dedajan
Junior

Odeslat příspěvekod brrouk1 15. 1. 2024 15:29

Počítej tak min. 2 měsíce. Já je objednával na konci září, dorazili před týdnem ( 20 dní se zasekli přes Vánoce v Polsku).
Ale stojí to za to.

-- 15. 1. 2024 14:39 --

IMG_3724.JPG
DK-Pioneer LX 85, Canton Gle,
PC- Rotel RA 1070- - NHT Super Zero, REL HT 1003
Head-Audeze LCD 2 C, Sash Trees SE,IFI micro black signature , ,Audeze Maxwell, iBasso IT 07, Cayin RU 07
brrouk1
Junior

Odeslat příspěvekod Beat Hoffen 16. 1. 2024 10:30

JoeFPSGamer píše:Ahojte,

chcem sa spytat niektoreho uzivatela zo Slovenska, ze ake bolo CLO na tieto sluchadla.

Dakujem.

EDIT: Je jedno, ci 45 alebo SE, zaujima ma len priblizna cena za CLO.

Dobry den,
podla Taricu, HS kod 8518300090 by malo byt clo 0%, DPH 20% :
https://ekrcis.financnasprava.sk/isstin ... 8518300090

Pocita sa hodnota tovaru + prepravy podla dokladov.. Posta moze chciet dokaz o platbe v takej sume.
pozdravujem
Beat Hoffen
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kreček 18. 1. 2024 18:50

Já mám původní 16Ohm verzi a přijdou mi jako všechno možné, jen ne agresivní/vybíravé. Naopak - s oblibou je používám na méně kvalitní nahrávky, zde jsou mnohem "milosrdnější" než mé STAXy, nebo Ananndy (se kterými jsme je napřímo porovnával).

PS: Výše DPH se dá ovlivnit tím, jakou zaplatíte zálohu a jaká cena/doplatek pak bude uvedený u finální zásilky...
Kreček
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SSakul 18. 1. 2024 19:26

Ano, měl jsem při poslechu oba kousky u sebe a určitá vybíravost o které jsem psal se týkala 45ohm verze. 16 ohm Verze nejvíc odpouští a žehlí nedokonalosti nahrávek. Má proti 45ohm více basů, celkově teplejší temnější lazení, ale míň vzdušné podání a méně detailů.

Sash SE by pak měly být nejdetailnější, ale taky nejvíce energické a agresivní, a taky tím pádem vybíravé na nahrávky, ale ty jsem neslyšel, takže u nich čerpám jen z příspěvků z headfi.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tesarpa 19. 1. 2024 09:39

Měl jsem oboje, jak 16 Ohm (stále mám) a 45 Ohm (prodal jsem). Ty 45-ky mi neseděly zvukově. Něco tam bylo na vyšších středech / výškách špatně, bylo to nepříjemné pro moje ucho. Ten člověk, co si je ode mne koupil, mi pak nešťastně psal, co to je za drek, že se to nedá poslouchat. Tady je vidět, že většinový názor může bý docela zavádějící.

Ty 16-ky asi nakonec taky nabídnu k prodeji, tak kdybyste si je někdo chtěl vyzkoušet, můžu poslat. Já nyní poslouchám hlavně Fostex TH-900 a jsem celkem happy. U nich mi ty ostřejší výšky kupodivu nevadí.
tesarpa
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod JoeFPSGamer 19. 1. 2024 10:48

ja sa hlasim :-D velmi by som bol zvedavy na ich zvuk a celkovo ako by sa porovnali so Sundarami, ktore mam
JoeFPSGamer
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kuba4 19. 1. 2024 12:44

Borci, za mně původní 16 ohmové Sash Tres hrají lépe než 45ohmová verze. S Lukášem jsme je poslouchali vedle sebe, sice jen pár minut, možná to může být pravdivější, ale agresivnější to u 45 ohmové verze je. Jak píše i Křeček, původní verze je mnohem lepší pro delší poslech, relax. Ale nepředstavujte si nějaký zvuk, jak se často říká a píše, pod dekou.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, JBL 4315B
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K-1000
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 19. 1. 2024 17:19

Mě osobně by zase dávalo smysl mít spíš Sash 45, protože jsou technicky i tonálně jiné než Sash 16, které jsou docela podobné s Verumy na dekoni, jak odpouštěním nahrávek, tak i technicky a lazením.

Takže za mě jsou určitě výborné oba modely a spíš záleží, co na nich člověk poslouchá. Např jazz, orchestr apod je na Sash 45 neskutečná paráda, akorát jsou holt míň univerzální jak Sash 16. Sash SE jsem neslyšel , ale technicky jsou prý ještě větší paráda jak 45ohm.
SSakul
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka