Tom1122 píše:Zdravím.Poptávám bezdrátové PECKY,znovu zdůrazňuji PECKY k Androidu v cenovém rozpěti max 3-4000 pokud možno nečínské tedy rozhodně ne Huawei,Honor atd.
Jediná volba se mi jeví Samsung Buds Live.
Jiná alternativa?
...
V dalších je to trochu rozvedeno. Ať chápu snahu vysvětlit výhody jiného řešení, z druhé strany osobně, bohužel, jak jsem poměrně nedávno zjistil, nemůžu mít zřejmě žádné levné, drahé ani luxusní špunty. Stejně tak mně vadí ANC a podobné vychytávky. Takže když už něco, tak přes uši, anebo malá peckovka. Hotovo.
Prosím, aby se diskuze odehrávala skutečně v rovině slušnosti, bez napadání, či náznaků napadání. A pokud možno, byla snaha od rádců vyhovět ultimativně zadanému požadavku tazatele, za což děkuji všem zúčastněným.
Tom1122 možná by nebylo od věci trošičku ubrat plyn a nenechávat se snahou ostatních pomoci, byť snahou odlišně vedenou, tolik rozhodit. Ne každý své rady musí myslet špatně a masírovat druhého svoji představou. Prostě se jen jedná o pouhou eminentní snahu pomoci.
// A ještě drobnost. Je trochu úsměvné řešit něco čínského/nečínského, když se valná většina věcí rovná vyrobeno/montováno v Číně. Navíc... oni i tam žijí slušní a dobří lidé, stejně jako v USA žijí lidé nedobří a nečestní.