Audigo Headphones Day 2023

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod zarkow 17. 2. 2023 22:52

Vidím, že většina se registrovala na odpoledne, mě víc vyhovuje dopolední čas, tak snad se třeba s některymi i poznám osobně.
zarkow
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 17. 2. 2023 23:03

No spíš jsou ty dražší věci v bazaru jako Huga TT, sluchátka Meze atd z jiných důvodů. Špatná ekonomická situace, jiné zájmy, životní veletoče, někdo třeba staví dům atd. Lidi moc nemají náladu cpát peníze do koníčků, spíš bezpečně investují, pokud mají co.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod pseudomagick 18. 2. 2023 00:37

zarkow píše:Vidím, že většina se registrovala na odpoledne, mě víc vyhovuje dopolední čas, tak snad se třeba s některymi i poznám osobně.

Ty asi nejsi z Prahy, že? :D
Pražákům se totiž nechce vstávat v 6.00 až 7.00, aby tam stihli dorazit kolem 10.00. :-)
Ti, kteří nejedou autem (s navigací) v Brně budou ještě i tak trochu bloudit, než najdou místo
kde se bude konat "Audigo Headphones Day". :roll:

Já asi pojedu autem se subumim a ripperem6.

-- 18. 2. 2023 01:05 --

martas38 píše:Je to obrovská výšková budova, takový komplex. Mají tam kancl.
Těžko říct, jestli to bude v nějaké zasedačce.

Asi to bude toto: https://www.google.cz/maps/place/Jana+B ... gsj_?hl=cs
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zarkow 18. 2. 2023 01:26

Pražáky a jiné přespolní samozřejmě chápu, já to mám z Uherského Hradiště relativně kousek...
.
CA 340C (Casea Lynx), SPaudio SC1, Eufonika H5 Miflex, CW Hypa 1, ADL Furutech iHP-35S, Sennheiser HD 600, kabeláž od Viktora Majdáka
zarkow
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 18. 2. 2023 03:15

pseudomagick: ano, to je ono. Do budovy by se dle vzhledu padesát lidí vlézt mohlo.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Rins 18. 2. 2023 06:08

Také jsem se zaregistroval na 10h. Spíš to beru jako možnost osobního setkání s vámi, protože na seriózní poslech např.otevřených sluchátek tam bude asi rušno.
Do sídla Audiga to mám asi 400m,tak se jistě mohu honosit titulem nejbližšího účastníka akce.
Rins
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kuba4 18. 2. 2023 07:53

S těmi prostory jsem to myslel spíš v duchu, jestli tam budou volné stoly a židle, jestli budou k dispozici prodlužky s dostatečným počtem zásuvek, zázemí jako WC, čaj káva, oddělené prostory pro diskuse. Ať se člověk může zařídit. Na několika sluchátkových srazech v ČR se už podobné věci řešily, proto se zajímám jak to tam vypadá. Čili zjišťuji detaily od insidera ne info dohledatelné.
Marantz CD-17, PM-16 Casea, Pioneer PL-630, JBL 4315B
Pioneer PD-95, SPL Phonitor, AKG K-1000
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 18. 2. 2023 09:47

inkvizition píše:Teď se co chvilku objeví něco nového a co bylo včera po tom neštěkne pes. To není dobré prostředí pro bazarový prodej :-).

To je výborné prostředí pro bazarový prodej - tedy jak se to vezme, že. Z pohledu kupujících rozhodně ano. :-)

-- 18. 2. 2023 09:51 --

Kuba4 píše:S těmi prostory jsem to myslel spíš v duchu, jestli tam budou volné stoly a židle, jestli budou k dispozici prodlužky s dostatečným počtem zásuvek, zázemí jako WC, čaj káva, oddělené prostory pro diskuse. Ať se člověk může zařídit. Na několika sluchátkových srazech v ČR se už podobné věci řešily, proto se zajímám jak to tam vypadá. Čili zjišťuji detaily od insidera ne info dohledatelné.

Obávám se, že takto si to pořadatel nepředstavuje. Nejde o žádný “sluchátkový sraz”. Dle mého jde o komerční akci, jejímž cílem je podpořit prodeje firmy Audigo, ne umožnit hifistům, aby si tam přitáhli své vybavení, a předváděli ho. Toto bych dokonce chápal jako nežádoucí - asi jako kdybych si do restaurace donesl vlastní jídlo, a z jídelníčku si objednal pouze kafe.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kuba4 18. 2. 2023 10:26

Na pozvánce je napsáno, "přineste případně svoje highendová sluchátka nebo nahrávky a poslechneme si je spolu pro porovnání". Já to beru jako přátelskou akci a doufám, že lidi přivezou svoje sluchátka nebo zesáky, nesdílím názor Martase, že tam bude všechno. Jsem zvědavý, jaký zvuk považuje pseudomagick jako ten nej a přiveze ho. Pokud to má být jen prezentace Audigo, tak to děkuju. Ale myslím, že se mýlíš, Introverte.
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 18. 2. 2023 10:46

Ano, omyl na mé straně :-[ .. Já tyhle reklamní výplody nečtu, takže toto mi uniklo. Omlouvám se. :-)

I když mi to tedy z komerčního hlediska nedává až tak velký smysl, musím ocenit vstřícný postoj Audiga k nám, sluchátkovým audiofilům. :tleskani
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Colnago 18. 2. 2023 13:32

Tá akcia sa fakt koná?
Lebo keď som to poslal kamarátom, pýtali sa ma, či chcem ísť cez pol Európy, len aby som počul "Prvý Apríl!" ?

A stránku mi už tiež nenačítalo.
Colnago
Junior

Odeslat příspěvekod _daRK 18. 2. 2023 14:03

Na FB k tomu 1. aprílu napísali toto: "Váhali jsme, ale vycházelo to jako vhodný termín. Pokud to bude Apríl, máte od nás sluchátka ZDARMA :D ". Ak tie sluchátka nebudú nejaké KOSS Porta Pro, tak už aj kvôli tomu sa tam oplatí previezť ;-)
Ja tiež zvažujem, ale jedine poobede.
HP: Hifiman Edition XS
IEM: FiiO FH7,iBasso IT04
DAC/Amp: Lotoo Paw S1,Chord Mojo,HibyR3,iBasso CF01
Iné: Sony WH-1000XM5,WF-1000XM5
TV/Audio: SONY KD-55XF9005;Yamaha RX-V683 ► DALI Zensor 3+Yamaha NS-SW200; Triangle Elara

Predaj: iBasso IT01s, IT04, FH7
_daRK
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Kuba4 18. 2. 2023 17:08

Což celou akci ještě zdůvěryhodnilo. :-D
Kuba4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lada5 18. 2. 2023 17:41

Většina lidí co koupila v Audigu nějaké dražší vybavení dostala osobní pozvánku. :-)
lada5
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod pseudomagick 18. 2. 2023 19:33

Kuba4 píše:Na pozvánce je napsáno, "přineste případně svoje highendová sluchátka nebo nahrávky a poslechneme si je spolu pro porovnání". Já to beru jako přátelskou akci a doufám, že lidi přivezou svoje sluchátka nebo zesáky, nesdílím názor Martase, že tam bude všechno. Jsem zvědavý, jaký zvuk považuje pseudomagick jako ten nej a přiveze ho. Pokud to má být jen prezentace Audigo, tak to děkuju. Ale myslím, že se mýlíš, Introverte.

Všechno tam úplně nebude.
Již jsem se zde zmiňoval, že jsem psal do Audiga.cz (co vše tam bude k poslechu) a obylo mi odepsáno toto.

Dobrý den,
z in-earů plánujeme vystavit komplet line-up 64 Audio, pak Sennheiser IE 600, Meze Advar, Custom Art Fibae 7 Unlimited a nové modely od Campfire Audio Solaris a Andromeda. Je možné že v budoucnu ještě něco přidáme. Z DAPů - určitě A&K SP3000, SP2000T a iBasso DX320, zatím.
S pozdravem
Jirka Přibyl

K větě "Jsem zvědavý, jaký zvuk považuje pseudomagick jako ten nej a přiveze ho."
Pseudomagick ještě nenašel svůj nej zvuk a určitě ho nepřiveze. :pozor :D
Vezmu s sebou pouze DAP Astell&Kern A&futura SE200 a IEM 64 Audio U12t.
Bohužel Shanling M6 Pro a Oriolus MKII jsem již prodal.
S U12t to bude jako s nošením dříví do lesa, neboť tyto IEM tam budou k otestování určitě.
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka