Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
zarkow píše:Vidím, že většina se registrovala na odpoledne, mě víc vyhovuje dopolední čas, tak snad se třeba s některymi i poznám osobně.
martas38 píše:Je to obrovská výšková budova, takový komplex. Mají tam kancl.
Těžko říct, jestli to bude v nějaké zasedačce.
inkvizition píše:Teď se co chvilku objeví něco nového a co bylo včera po tom neštěkne pes. To není dobré prostředí pro bazarový prodej.
Kuba4 píše:S těmi prostory jsem to myslel spíš v duchu, jestli tam budou volné stoly a židle, jestli budou k dispozici prodlužky s dostatečným počtem zásuvek, zázemí jako WC, čaj káva, oddělené prostory pro diskuse. Ať se člověk může zařídit. Na několika sluchátkových srazech v ČR se už podobné věci řešily, proto se zajímám jak to tam vypadá. Čili zjišťuji detaily od insidera ne info dohledatelné.
Kuba4 píše:Na pozvánce je napsáno, "přineste případně svoje highendová sluchátka nebo nahrávky a poslechneme si je spolu pro porovnání". Já to beru jako přátelskou akci a doufám, že lidi přivezou svoje sluchátka nebo zesáky, nesdílím názor Martase, že tam bude všechno. Jsem zvědavý, jaký zvuk považuje pseudomagick jako ten nej a přiveze ho. Pokud to má být jen prezentace Audigo, tak to děkuju. Ale myslím, že se mýlíš, Introverte.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků