Gaming/hi-fi sluchátka s mikrofonem

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 30. 9. 2023 18:42

Dlouho jsem měl první Mojo. Super zařízení, ale na velká náročnější sluchátka to nestačilo. No a samozřejmě časem odešla baterka, neměl desktop mod. Pro mě vlastně trošku zbytečné zařízení, protože velká sluchátka to neutáhlo uspokojivě a s kvalitními citlivými IEM to zas šumělo. Takže buď pro nenáročná náhlavní sluchátka a nebo ne až tak top špunty. Bohužel se nepohybuju ani v jednom segmentu. Jinak to hraje fakt dobře. Taky si to nechají zejména u vyšších modelů zaplatit, ale je to poměrně inovativní firma, nepoužívají klasické čipy převodníků, ale vyvinuli si svůj vlastní. Sestavení je kvalitní, zvuk super, ovládání mírně podivné, ale návykové. Když to máš v ruce, působí to opravdu kvalitním festovním dojmem a určitě to nepřipomíná čínské blikátko, jak se může někomu zdát z fotek.
Co se týče nějaké muzikálnosti, jsou to tak drobné nuance, že se nedá čekat nějak rozdílné ladění, které by tě prásklo přes uši. Spíš to budou detaily, které budeš chvíli hledat.
Ale může to být opravdu dobrá volba.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mooncalf78 1. 10. 2023 16:30

Tak jsem objednal Mojo 2 + HPX Mini kabel od Dropadreda za 1.3k, díky za tip SSakul.

Mimochodem ceny těch kabelů od Meze na jejich EU eshopu jsou hodně zajímavý. Stříbrnej kabel 1.3m k Meze 99 (stejné konektory jak 109ka) stojí 120 euro a stříbrnej kabel k Meze 109 stojí 400 euro. Mě řekněte, že ten za 400 éček bude hrát 3x líp :-) Kua kabel za 10k...
Naposledy upravil mooncalf78 dne 1. 10. 2023 17:09, celkově upraveno 1
mooncalf78
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SSakul 1. 10. 2023 16:57

Super. Tak dej pak vědět postřehy a dojmy.

Jinak k těm Meze kabelům, každé zboží má svého kupce, každopádně i za mě je těch 400€ za postříbřenou měď dost. Kór když to na fb skupině někomu začalo po čase oxidovat a taky, že
za 400€ člověk může mít kabely už i v čistém 4n stříbru.
Naposledy upravil SSakul dne 1. 10. 2023 17:17, celkově upraveno 1
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 1. 10. 2023 17:16

mooncalf78 píše:Tak jsem objednal Mojo 2 + HPX Mini kabel od Dropadreda za 1.3k, díky za tip SSakul.

Mimochodem ceny těch kabelů od Meze na jejich EU eshopu jsou hodně zajímavý. Stříbrnej kabel 1.3m k Meze 99 (stejné konektory jak 109ka) stojí 120 euro a stříbrnej kabel k Meze 109 stojí 400 euro. Mě řekněte, že ten za 400 éček bude hrát 3x líp :-) Kua kabel za 10k...

Podle mého názoru nemá smysl kupovat k Meze 109 Pro a Mojo 2 ten dražší kabel. Ale můžu se mýlit .. :-)
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 1. 10. 2023 18:12

Značkové kabely bývají drahé. Často podstatně dražší jak kabely Meze. Třeba u Effect Audio stojí jejich vrcholný model pro IEM Centurion 5000USD.
Ale samozřejmě se to musí připojovat k odpovídajícím zařízením na obou stranách kabelu. A podle mě si to od jisté částky sice kupce najde, ale...
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ja.viper 5. 10. 2023 16:18

Takhle , ja jsem resil 1-2 roky zpet uplne to same
A resil jsme ten samy Cambridge ale nakonec jsem koupil SMSL MKII a byl jsem spokojen protoze byli cisty bez zkresleni spolecne s Focal Stelia.
A na hrani to stacilo bohate ale pokud si clovek chtel uzit kvalitni hudbu a nahravky tak jsem nakonec presel na McIntosh D150 a tady uz je naprosta spokojenost .
Mozna nekdy do budoucna taky poridim nejake lampy na porovnani ale co se tyka DAC v McIntoshu tak nemuzu jinak nez doporucit .

Ja osobne jsem zkousel nekolik DAC od chodru s Focal Stelia a tahle kombinace mi vubec nesedela
McIntosh D150| Focal Stellia
B&W 802 D3 ,706 S2 ,HTM71 S2,DB4S << Emotiva xpa-dr2 <
Marantz Cinema 50 < Zidoo Z1000Pro << Mcintosh C47
Denon DP-400 << ORTOFON 2M Bronze
Epson EH-TW6100
ja.viper
Mírně pokročilý

Předchozí stránka