od martas38 30. 11. 2023 16:32
Ano, myslím to přesně tak jak píše introvert. Když přišel výrazný bas, buben, basa, elektronický zvuk, s velkými sluchátky to Mojo nedalo tak jak s IEM. A naopak se stolním zesilovačem to tam prostě je. Mojo jako by nemělo šťávu těmi membránami vykmitnout tak, jak je v danou chvíli žádáno. Ale s IEM jimi tak vykmitlo. A přitom i s tím Mojo to hrála velká sluchátka tak hlasitě, že to mohlo být za maximální poslechovou hlasitostí, která je mi ještě příjemná.
A vzhledem k tomu, že jsem to pozoroval u tonálně naprosto odlišných DT880 a LCD-X. nemyslím si, že by to bylo vlivem nevhodného párování ve smyslu temná-světlá a podobně, ale Mojo prostě ve špičkách ty sluchátka nevybudí dostatečně. A jsem přesvědčený, že pokud bych k Moju připojil jiná velká sluchátka aka HD600, nebo třeba Emyprean, bude se dít opět totéž. A ještě bych dodal, že přesně totéž (pravda tam už to bylo i o maximální hlasitosti) jsem sledoval u různých DAPů, co jsem za tu dobu měl.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12