Otevřená sluchátka

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod introvert 30. 11. 2023 20:58

@TigiGold: Teď na to nemám čas, ale o víkendu se pokusím srovnat, jak hrají HD600 z Chord Electronics Mojo, a jak hrají, pokud jsou připojena k zesilovači Cayin iHA-6. Vím, že takové srovnání je neférové, ale co bych neudělal pro komunitu. :love:
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod TigiGold 30. 11. 2023 21:08

@martas38: Promiň, ale vyčerpal jsem všechny možnosti, jak ti slušně a věcně vysvětlit, proč jsou tvoje závěry nesprávné. Buď to nejsi schopen pochopit (na což by i ukazoval ten absurdní příklad s DAPy) nebo to jen nechceš připustit. V každém případě nevidím prostor pro další smysluplnou diskusi a raději otočme list.

@introvert: Ten čínskej drak i s jedním vadným kanálem bezpochyby Chordíka "zadupe do země", "přehraje minimálně o dvě třídy" a rozehraje membrány HD600 tak, že se budou vlnit jako tanečnice lambády, zatímco Mojo bude hrát suše, ploše, nezáživně a bez dynamiky jakožto důsledek nedostatečně se pohybujících měničů, což bude přičteno nedostatku výkonu či slabé baterii. Myslím, že si tu recenzi můžeš klidně i ušetřit;-)
Naposledy upravil TigiGold dne 30. 11. 2023 21:23, celkově upraveno 3
Ah, padron, siam tutti morti!
TigiGold
Pokročilý

Odeslat příspěvekod SSakul 30. 11. 2023 21:15

Mě by docela zajímalo srovnání výkonu Mojo1 a Mojo2. Jako portable řešení nic moc lepšího není a minimálně papírově má Mojo2 i skoro srovnatelný výkon jak Hugo2.. Ani Mojo1 ani Hugo2 ke srovnání ale nemám. Stolní řešení kór za násobky peněz bude logicky lepší, ale např i třeba samotný Rob Watts semtam poslouchá s Mojo 2 i Stealhy ( I když tady asi tipuju na dost nízkou hlasitost ? )

Zmíněné je např i u nových Empů2

https://www.headfonia.com/meze-audio-em ... -review/3/

Jinak nikdo netvrdí, že je Mojo2 nejlepší možné řešení, kór v porovnání se stolními sestavami za násobky, ale má spousty spousty spokojených uživatelů i s velkými sluchátky... Ono se stačí podívat na to, kolik se jich nejspíš u nás už prodalo a stejně jsem ho na bazaru nikde za celou dobu neviděl.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 30. 11. 2023 21:40

TigiGold píše:@introvert: Ten čínskej drak i s jedním vadným kanálem bezpochyby Chordíka "zadupe do země", "přehraje minimálně o dvě třídy" a rozehraje membrány HD600 tak, že se budou vlnit jako tanečnice lambády, zatímco Mojo bude hrát suše, ploše, nezáživně a bez dynamiky jakožto důsledek nedostatečně se pohybujících měničů, což bude přičteno nedostatku výkonu či slabé baterii. Myslím, že si tu recenzi můžeš klidně i ušetřit;-)

Dá se to čekat.

Mojo:
35mW - 600 Ohm
720mW - 8 Ohm

iHA-6:
5000mW (High Current, 32 Ohm)
7000mW (Low Current, 32 Ohm)

Ale neboj, já ten test pro jistotu provedu :-) . A buď v klidu, Cayin už má oba kanály v naprostém pořádku 8-) .
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 3. 12. 2023 19:59

TigiGold píše:Chordítko jsem pároval pouze s klasickými elektrodynamickými sluchátky (např. HD650 nebo Beyery T1) a výsledný zvuk byl výborný, včetně dynamických špiček.

Beyery T1 jsem nikdy neslyšel, tito tři pánové zjevně ano: https://youtu.be/0QBQtshJ2Qo?t=0h30m23s
introvert
Pokročilý

Předchozí stránka