Nová revize nástavů Symbio W

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod pseudomagick 8. 11. 2023 22:29

Zajímavé trochu "vědecké" srovnání "A Simplified Guide To IEM Silicone Eartips " zde: https://www.audioreviews.org/guide-to-i ... e-eartips/

Rovněž i "The Ultimate Guide to Selecting the Perfect IEM Ear Tips" zde: https://www.headphonesty.com/2018/04/ul ... buds-tips/

Je neuvěřitelné jakého porovnávání jsou někteří lidé schopni. :shock: :D
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 4ceratops 8. 11. 2023 22:47

Presne. Ten prvý link mám v záložkách a každý večer ho čítam ako Bibliu :)
4ceratops
Junior

Odeslat příspěvekod iljic 20. 11. 2023 23:34

Tak zatim zůstávám u Symbio Mandarines. Přijdou mně nejvěrnější, hlavně jak znějí nejrůznější nástroje, mužské a ženské hlasy. Pohodlí se celkem zlepšilo, jako kdyby lehce změkly, přizpůsobily se uchu nebo jsem si jen zvykl. Seznam testovaných kousků slušnej. Celk jsem ho proběhl, myslím že by mohl spoustu lidem pomoci na.poslední doladění zvuku. Objednal ještě další modely.
iljic
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 21. 11. 2023 00:57

Za mě jsou Symbio fréza na uši. Ano, zvuk super, ale nesnesu to. Hlasuju pro silikonové Azla Sedna, klasiku i light, na delší krčky short verzi. U mě je to pro CA Solaris konečné řešení. A hlavně to není žádné jemné doladění, z celého řetězce mají podle mě nástavce hned po vlastních sluchátkách zdaleka největší vliv na zvuk, větší než zesilovač, kabeláž atd.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 21. 11. 2023 08:12

Ono je to taky o konkrétních sluchátkách. Někde mají nástavce vliv menší, někde větší. U EE Odin jsem našel perfektní symbiózu s novými SpinFit Omni.
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod martas38 21. 11. 2023 14:44

Nástavce mají obrovský vliv u každých sluchátek. Nebo alepoň u každých, co mě prošly rukama a to už několik desítek bylo. I takové drobné rozdíly, jako Azla Sedna a Azla Sedna Light jsou slyšet. Light mají nepatrně měkčí materiál. Ostatně proto mám X druhů nástavců, některé v ceně levných IEM :D
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Předchozí stránka