Není na AV stále zimní čas?
-- 7. 5. 2024 20:29 --
Píšu to 21:28
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:Kamasu: Tvé názory respektuji, ale nesouhlasím s nimi. Je ovšem pravda, že ve svých příspěvcích mám gramatické chyby, za což se kazdému, komu by to vadilo, omlouvám.
Kamasu píše:introvert píše:@Kamasu: Díky za ten seznam. Jinak, zase jsi nepochopil, co jsem napsal. Pouze jsem se ohradil vůči tvrzení, že mně to hraje špatně, a je to zarušené, kdy ten, co danou věc tvrdil, moji sestavu nikdy neslyšel.
Žádný že jsem nepochopil co jsi napsal, a žádný že zase. Chápu co píšeš, jako vždy. Způsob jakým reaguješ na prostý fakta a skutečnosti je zkrátka už leda úsměvnej, to je celý, protože těma svýma reakcema jen prokazuješ neznalost toho na co reaguješ, přestože děláš, že tomu rozumíš líp než protistrana, viz:
- "Tak k tomu lze těžko co dodat. Jsou to takové ty řeči “jedna paní povídala” .. Jaké konkrétní zarušené PC máš na mysli ? A co to je ona záhadná SACD mašína ? Žil jsem v domění, že i když je tato technologie ve stadiu klinické smrti........"
- "nejprve by musel získat ten přehrávač, a nějaké nahrávky do něj. Pak provést srovnávací testy vůči stejným nahrávkám na jeho dosavadní sestavě. A i kdyby nakrásně dospěl ke stejnému závěru jako Ty, tak co potom ? Měl by jisté, velmi omezené množství nosičů SACD, při jejichž přehrávání by si třeba liboval, že teprve toto je to pravé ořechové. Ale neměl by EQ, a celkově by zakysnul na místě, s omezenou, a velmi drahou nabídkou hudby, kde největší přínos by byl u nahrávek klasiky........"
- "No tak pokud to slyšíš, zatímco já ne - připomínám, že moji sestavu jsi nikdy neviděl, natož abys ji slyšel - tak v takovém případě musím pouze konstatovat, že to, co hulíš, musí být docela kvalitní matroš !"
- "Ale je to (SACD) tak drahé, časově náročné a nepraktické........"
To jsou všechno výroky nesmyslný, či založený na zjevnej neznalosti problematiky atp., to se na mě zkrátka nezlob.
Petr Vítek píše:Dobrý večer. A pro Audeze LCD-2 Classic by nebylo?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků