Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:@martas38:
Informace od autorizovaného distributora Chord Electronics je, jak už tu psal lada5, že pokud u zařízení Hugo TT 2 nebo M Scaler použiješ neoriginálni zdroj, a později budeš přístroj reklamovat (z libovolného důvodu), Tvoje reklamace bude zamítnuta. Zda je to pravda nebo kec nevím, ale detekovat použití neoriginálního zdroje možné je.
introvert píše:Bit Perfect ...
introvert píše:... pokud by na vstupu převodníku byl zásobník FIFO ... data by ze zásobníku vystupovala s přesností danou krystalovým oscilátorem
Emil Pastelka píše:Kdybyste chtěl využít vstupní zásobník u DAC a přenos dat s korekcí, vypadala by situace tak, že po kliknutí na tlačítko Play by se chvíli nic nedělo (vytvářel by se zásobník dat) a zhruba po několika vteřinách by se zahájilo přehrání obsahu.
To je ale velmi nepraktické, proto aktuálně nevím o zařízení, které by něco takového dělalo (respektive viz níže). Rovněž by to bylo možno aplikovat jen na pasivní situace (hudba, film), na situace, kdy předem neznám obsah (například hraní hry) takové řešení nelze použít.
martas38 píše:A především to bude popírat základní filozofii, že v kvalitním vyfiltrovaném stejnosměrném napětí žádný vysokofrekvenční signál být nesmí, protože tohle je jeden z největších druhů rušení, skrz který si lidi kupují pračky.
martas38 píše:To je ale čistě o tvém přehrávacím software. Některý buffer používá, jiný ne.
introvert píše:@Kamasu: Díky za ten seznam. Jinak, zase jsi nepochopil, co jsem napsal. Pouze jsem se ohradil vůči tvrzení, že mně to hraje špatně, a je to zarušené, kdy ten, co danou věc tvrdil, moji sestavu nikdy neslyšel.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků