již jednou jste mi pomohli vybrat sluchadla do uší a tak jdu znovu na radu. Aktuálně mám Headset HyperX Cloud Alpha, koupený před 5ti lety. Přecházel jsem z Koss Porta Pro, ze začátku jsem byl nešťastný, jak byl ten zvuk jiný, po 3 dnech jsem už nemohl zpět...
nicméně sháním nyní něco lepšího a hlavně... nového. S Cloudy bych vydržel ještě nějakou dobu, nehrajou tak špatně, ale mikrofon stojí za prd a hlavně... když jsem na discordu, tak cokoliv si pustím na youtube, tak se přehrává i ostatním v mikrofonu. Nvidia broadcast pomohl, co se týče funění, foukání, klávesnice atd. ale prostě už mám toho dost

no nicméně... cenově bych se chtěl dostat do 10 000 kč, ale jsem flexibilní. Audiofil nejsem, takže hudba na youtube je moje cílovka. samozřejmě s lepší mašinou by stálo za to jít k lepší streamovací službě, kde bych sehnal i lepší kvalitu.
Zvukovku mám klasickou z desky, nic externího
požadavky:
Bezdrátové: ano i ne, je mi to jedno, jsem zvyklý na kablík, nepotřebuji bezdrát
Closed / Open: taktéž je mi to jedno, v bytě jsem sám, hluk z venku tady moc není a PC relativně tiché
Mikrofon: pokud může být, tak s ním, pokud ne, tak bych dokoupil jiný i když moc nevím, kde bych ho hodil, aby nezavázel
ovládání hlasitosti atd.: není třeba, nepoužívám
zvuk: mám rád metal, rock a ele. kytaru v jakékoliv formě, basu se nebojím
z mého research: herní sluchátka jsou takové... you win some you lose some.
normální sluchátka ... nevím, jaké by byly na hry atd., často jsem viděl pěkné recenze co se týčě hudby, ale co se týče jiných věcí... a taktéž často to chtělo ještě amp/dac nebo nějaké divočiny k tomu, ale to se dá koupit, když člověk ví, co chce
děkuji