Bezdrátová pracovní sluchátka s ANC do 1500 Kč

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod UTG1 27. 10. 2023 08:49

Zdravím,

obracím se na místní komunitu s žádostí o radu. Potřeboval bych pomoct s výběrem sluchátek do hobby dílny, kde trávím okolo 10 hodiny týdně (2 večery) a kde většinou běží nějaký elektromotor. Určitě bych rád sluchátka okolo uší.V dílně rád poslouchám mluvené slovo a podcasty, takže o nějakou super kvalitu zvuku mi až tak nejde. Jde mi o příjemné nošení i po několika hodinách, výdrž baterie ideálně alespoň 20 h (s aktivním ANC), dobré pasivní a slušné aktivní odhlučnění. Jako bonus budou sluchátka provozvána v prašeném prostředí. Cena ideálně pod 1000 Kč, ale když to bude mít smysl, tak těch 1500 Kč je ještě v pohodě. Nějaké tipy?
UTG1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SSakul 27. 10. 2023 10:35

Lehce nad limit jsou momentálně tyhle. Slušné ANC, použitelný ambient i dobrá výdrž baterie. Zvukově to je lehce teplejší basovější kelímek, ale za danou cenu nehrají špatně.

https://www.lidl.cz/p/silvercrest-sluch ... p100355583

Dali se navíc letos v létě koupit v akci za polovinu, ale jestli se bude akce opakovat netuším.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod UTG1 27. 10. 2023 11:31

Dík za tip, určitě se po nich podívám. Vybírat v Lidlu by mě opravdu nenapadlo.

-- 27. 10. 2023 12:48 --

Tak z téhle recenze to nevypadá, že by to ANC u těch z Lidlu bylo moc fukční. Ale nevím, jestli v téhle cenové kategorii můžu čekat víc? Ale říkám si, že za ty 4 roky mohl vývoj u téhle technologie pokročit, takže i u levnějších modelů by to mohlo fungovat lépe? Za těch 800 Kč bych je nejspíš zkusil, ale za 1600 Kč ještě budu hledat dál. Ale i tak díky.

-- 27. 10. 2023 12:49 --

Jsem tam zapomněl přidat odkaz na tu recenzi.

https://www.youtube.com/watch?v=Y-wJ8j9MEpY
UTG1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SSakul 27. 10. 2023 13:01

Poslal si úplně jiný model, takže to nejde moc srovnávat. Ten co jsem posílal já jsem právě kupoval dětem v létě za tu polovinu a překvapilo mě, že to jednak nehraje špatně a i to ANC je použitelné. Jestli budou zase za polovic, není vůbec o čem uvažovat.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod UTG1 27. 10. 2023 13:25

Jasně, máš pravdu. Jsem slepej. Nějak mě nenapadlo vizuálně si ověřit, že je to stejný model. To značení modelů je u Lidlu dost zmatené. Budu koukat, jestli se zase neobjeví ve slevě.
UTG1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirka mz 2. 11. 2023 02:39

Taky přemýšlím o nějakých sluchátkách do práce a tyhle z Lidlu nevypadají špatně. Pokud by byly za poloviční cenu, tak asi není moc o čem, ale jsou dobrou volbou i za těch cca 1600,-?
Díval jsem se že umí nejen anc, ale i to, že je naopak slyšet okolí. To je funkce, kterou bych v práci potřeboval kvůli poslechu mašiny (CNC obráběcí centrum, kdy je potřeba slyšet co se uvnitř děje). Funguje to dobře?
A takhle, v práci poslouchám jak hudbu (hlavně metal a rock) nebo pak podcasty.
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 2. 11. 2023 06:05

Asi takhle, i na nové sluchátka za 1600 nejsou špatné, ale tam už se člověk dostává pomalu do cen, kde jdou semtam jen o trošku víc sehnat bazarové prémiovější kousky z druhé ruky. Co se týče Ambientního režimu, funguje solidně, ale člověk musí mít hlasistost poslechu relativně staženou. A taky je třeba počítat s tím, že to není např WH řada Sony.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirka mz 3. 11. 2023 03:47

Asi si je budu hlídat jestli nebudou zase v akci, nepotřebuju je nutně hned.
Jinak stejně budu nejspíš brzo kupovat ještě nějaký lepší, protože moc nepočítám s tím že další mobil bude s jackem. A chtěl bych něco i na doma, nebo na ven.

Jen mě ještě napadá, jsou to uzavřený, nebo otevřený sluchátka? Podle fotek vypadá že to má na měniči nějaký možná díry...?
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 3. 11. 2023 07:55

Otázka, jestli to nebyla jen nějaká jednorázová akce, každopádně sluchátka jsou uzavřená.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirka mz 3. 11. 2023 12:24

Tak to je taky možný. I když, kdo ví? Třeba na ně ta akce ještě bude.
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod kuko61 3. 11. 2023 22:01

Teraz je na DE Amazone 25% kupon na Anker Soundcore Life Q30.
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B ... BLHLX&th=1
S nim vyjdu na 66€, je to trochu viac ako 1500CZK, ale podla mna sa v tejto cene lepsie hrajuce sluchadla s ANC kupit nedaju.
So spravnou ekvalizaciou pre priemerne narocneho posluchaca pouzitelne bez problemov aj na hudbu.
AVR Yamaha -> Infinity Kappa 8.2i
Dali Zensor 1 AX
Pioneer U-05 -> Burson Soloist SL / xDuoo TA-20 / Loxjie P20 -> Audeze LCD3, Verum One, Meze 99Classic, HE400se, Senn HD530/II, HD540/II, HD560/II, HD565
kuko61
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod UTG1 11. 12. 2023 11:08

Díky. Právě jsem objednal ty Anker Soundcore Life Q30 za 1350 Kč s dopravou zdarma. Určitě dám vědět, jak se mi osvědčí.

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B ... BLHLX&th=1
UTG1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod UTG1 5. 1. 2024 12:09

Už je mám párkrát odzkoušené a opravdu skvěle odpovídají tomu, na co jsem je chtěl. ANC stroje krásně utlumí, ale ne 100%, takže neztrácím akustický přehled o jejich správné činnosti. Ještě jednou díky. Teď už jen aby v tom prachu vydržely a bude to dokonalé.
UTG1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jirka mz 17. 1. 2024 14:25

Tenhle příspěvek mě úplně unikl:-). Teď je mají dokonce ve slevě za 61€...
Ty z Lidlu se pořád drží na plný ceně, zatím je ještě neslevnili, zato všechny ostatní tam sem tam slevní. Než 1500 za Lidl, to radši ty Anker.

Jestli to máš odzkoušený, je u těch Anker i režim kdy jsou zvuky okolí naopak slyšet (propustnost okolního zvuku)? A jdou ty náušníky přes celý uši?
jirka mz
Junior

Odeslat příspěvekod eviljack 21. 1. 2024 09:03

Já tyhle Ankery mám, používám je do vlaku a do metra a funguje to dobře, pořád slyšíš, že něco jede a podobně. Náušníky jsou opravdu velké, takže v nich schovám uši dvakrát (a to je nemám zrovna malé :)).

V teple se v nich uši trochu potí, ale s tím se u tohohle typu sluchátek holt musí počítat.
Cambridge Audio CXA61 + PC / HifiBerry DAC2 Pro / xDuoo MU-602 + Heco Aurora 700
Onkyo TX-NR6100 + Heco Metas 500 set + Heco Krypton Subwoofer + Heco Aurora 200 jako DA
Projektor Benq W1090
Asustor Nimbustor 4 - AS5304T
eviljack
Pokročilý

Další stránka