od kultus 8. 12. 2023 15:09
Dneska jsem je rozbalil a zatim spokojenost. Krasne mi sedi v usich, vetsi spunty (Buds 2 pro, S500w atd.) by mi uz tak dobre nesedli. Akorat se hur vyndavaji z usi, jak tam dobre sedi prestoze maji drsny povrch. Zvuk supr, vyzkousim ho jeste srovnat EQ podle nejakeho navodu v recenzi kde merili frekv.charakteristiku. Trochu analyticky pristup, ale aspon se bude od ceho odpichnout. Zatim si vystacim s prednastavenim Bright + dorovnani basu +1. Izolace s prilozenymi spunty zatim supr, na to ze to nejsou peny. Jestli te neco zajima ptej se, ale nejsem zadny audiofil, takze ti se zvukem moc neporadim. Oproti zahuhlanym cinanum veliky rozdil, skladby ktere uz mne nebavily dostaly novy nadech, libi se mi separace tonu a nastroju, bass tak akorat, pekne zretelne vysky. Na ovladani si taky zvyknu, nereaguje kdyz nejsou v usich, takze parada...zadne pousteni hudby kdyz je davam do pouzdra. ANC doma moc neodzkousim pockam do busu, ale ambientni rezim mnohem lepsi-prirozenejsi nez na Galaxy buds. Taky se mi libi vic stupnu ovladani hlasitosti. Na telefonu je jen par urovni, ale pres spunty se da hlasitost krasne doladit. Jen na tu jejich apku si budu chvilku zvykat. Ale zatim za trojku supr.