True Wireless sluchátka kolem 7 tis - která vybrat

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Flarin 9. 1. 2024 10:37

Ahoj, všem díky za pomoc. Nakonec jsem koupil airpody hlavně z důvodu ergonomie. Je možné, že technicsy hrají líp, nezkoušel jsem je. Nicméně sony MX5ky hrály líp teprve až poté, co jsme je vyladil v softwaru v mobilu, což podle mne znamená nějakou formu eqalizéru. Nevím. Každopádně zvuj airpodů neurazí a dá se poslouchat. Nejsou to anandy, ale dá se s tím v autobuse :-) žít. Každopádně nakonec rozhodla ergonomie, všichni chválili systém vložení do ucha. A mají pravdu. Prakticky se všemi ineary mám problém (sony MX5 jsem kvůli tomu vrátil a mám ještě doma sony MX3) při chůzi se v uchu pohnou a přestanou dobře těsnit, zvuk je na úrovni "krystalky" a musím si je pořád nějak rovnat a zasunovat do ucha. U airpodů totok odpadá. Drží v uchu a jsou velmi pohodlné. Takže jsem spokojený. Možná ještě zkusím nějaký equalizér pro ios. Hmmm uvidím, ale jsem líný něco hledat a tak to asi nechám tak a budu poslouchat. Všem ještě jednou moc díky. Je tady super komunita !!!!! Jara
Flarin
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 111a111 10. 1. 2024 17:26

Imo všetky TWS v tejto kategórii bez LDAC/LDHC sú už limitované AAC kodekom, hardwarovo sú už ďalej, mnohé aj solídne neutrálne ladené. A tvar AirPods Pro s pomerne malým objemom v uchu vyhovuje veľkej časti ľudí s menším uchom aj v mojom okolí.
111a111
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod epidot 11. 1. 2024 15:25

Hledám upgrade z vyreklamovaných špuntů Sennheiser Momentum TWS3.
Zvuk byl vyhovující, anc také. Jen ta jejich poruchovost :(
Znovu je neberu, navíc Alza je odstranila úplně z nabídky.
Zkoušel někdo Denony Perl Pro?
RME ADI-2 DAC FS + Denon AH-D9200 / Modecom Eclipse 60 / Creative BT-BW5 + Sennheiser Momentum TW4
Onkyo TX 8270 + Denon AH-D7200 / Polk Signature Elite ES55
epidot
Junior

Předchozí stránka