Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
martas38 píše:Trekový boty si taky nebudeš kupovat podle toho, co kdo napíše na netu, ale podle toho jak ti sedí a jak se v nich cítíš.
martas38 píše:A nad možností, že ty rozdíly nedokážeš vnímat ty sám jsi přemýšlel? Někdo to prostě nepozná. Jiný nepozná drobné nuance v chutích, vůních, jiný rozlišuje třicet odstínů růžové a pojmenuje je a druhý vidí prostě růžovou. A většina těchto lidí je šťastných, protože šetří neskutečné peníze, pravda, někteří se s tím musí vnitřně srovnat.
Ještě bych dodal k tomu, že ti možná přišly 660 nejlepší:
Já to mám podobně. Většinu změn z počátku vnímám negativně. Sice prahnu po novém lepším zvuku, ale když se mi ho dostane, nelíbí se mi to. Pravda velice rychle změním názor. Taky na to potřebuju klid a čas. Na takové výstavě jsem byl jen jednou a zjistil, že to není nic pro mě. Když mám něco tři dny doma, v klidu objevím kouzlo nové věci a je to super.
A poslední věc, od jisté cenové hladiny se moc wow efekt nekoná. Spíš na to ocenění člověk potřebuje víc času. Svýho času jsem hodně dělal do IEM. A s klidným srdcem ti můžu říct, že rozdíl mezi IEM za 1000 a 5000Kč je pro mě obvykle stokrát větší, než mezi IEM za 5000 a 100.000Kč. A u velkých sluchátek je to podobně.
introvert píše:Já bych viděl hlavní problém v tazatelově nezkušenosti. Na výstavě pak slyší velké množství sluchátek, až mu z toho jde hlava kolem. Už si nepamatuje, jak zněla ta před deseti minutami. Je to jak píše martas38, chce to klid, a nejlépe doma si mezi sebou porovnávat maximálně dvoje sluchátka. Někteří účastníci výstav mají občas po skončení akce v problematice větší zmatek, než před jejím začátkem. I mně se to stalo ..Výstavy a podobné akce bych rozhodně nepřeceňoval.
Kuba4 píše:Ještě jednu věc, kvalita zvuku sluchátek téměř nesouvisí s cenou, zvlášť do rozpočtu, který do toho hodláš vrazit.
Kuba4 píše:V Blavě byly např. i Meze Elite a hrály prý hůř než 660tky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků