Sluchátka do kanceláře

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jannk 9. 1. 2024 12:59

Snažil jsem se projít zdejší rady, ale přesto - v jaké kategorii má cenu hledat sluchátka do relativně hlučné kanceláře a do busu/letadla s tím, že bych se chtěl odstřihnout od okolí? Tj chtěl bych uzavřená s ANC, ale zdroj hudby bude Spotify a podobné?
dík
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod introvert 9. 1. 2024 14:59

Nepochybně okolo 5 tisíc Kč.
introvert
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 111a111 10. 1. 2024 17:12

Afaik okolo 5000 existuje jediný pripad s decentným ANC aj zvukom - AKG N700NC M2 - v EU prakticky nedostupné.

V prípade ze zdroj bude iOS/macOS by som momentálne počkal na AirPods Max 2.
111a111
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 10. 1. 2024 17:30

Já na 5000 netrvám :)
Sluchátka od Apple mi i přes dobrou kvalitu přijdou pekelně drahé - to už bych si koupil třeba https://lepsizvuk.cz/product/6970-focal-bathys :) ten rozdíl už není tak velký
(A zdroj mívám i ntb s Windows, ať nemusím pořád nabíjet mobil)

Co nějaké Sony wh1000??
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 111a111 10. 1. 2024 17:39

Sony má dobré ANC ale za dané ceny neprirodzenú skreslenú tonalitu a dojem biednej fyzickej kvality. Apple je relatívne k cene rozhodne lepší aj zvukovo. Ale s Windowsu to je extrémne omedzené.

Vyberal by som z najnovšej generácie Bose QC Ultra alebo Sennheiser Momentum 4. Samozrejme ideálne otestovat na vlastné uši, nemal by byť problém s dostupnosťou v mainstream obchodoch.
111a111
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannk 14. 1. 2024 17:55

teda ta dostupnost v mainstream obchodech, ktera "by nemela problem" trochu problem je, zatim jsem nenasel zadny, kde bych si je mohl rozumne poslechnout :)

Maji je teda leckde, ale treba v Alze v Holesovicich vetsina nic nehraje pripadne hraji nejake demo kraviny a mnohe jsou nejak polamane. Jinde maji jen par a taky nic nehraji ... Asi zacnu hledat nejake mensi specialky.
jannk
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod haweckO 14. 1. 2024 18:58

111a111 píše:V prípade ze zdroj bude iOS/macOS by som momentálne počkal na AirPods Max 2.

už vyše roka čakám na druhú generáciu tohto modelu, a pomaly ale isto nadobúdam pocit, že Apple len postupne dopredá skladové/predobjednané kusy, a tým pádom pochová tento model, čo bude samozrejme škoda :-|
haweckO
Mírně pokročilý