Určitě chci uzavřené pohodlné přes celé uši. Nějaký vhodný jak na doma, tak i na ven mezi lidi (takže asi spíš něco s decentním designem

ANC s možností vypnutí se bránit nebudu, ale asi bych bez něj dokázal žít.
Funkční i čisté přes kabelové připojení.
Poslouchat budu jak nějaký audioknihy, nebo podcasty, tak hudbou z různých, většinou spíš né úplně kvalitních zdrojů. Možná budu za barbara, ale co se týče hudby, nejčastěji si pouštím různý klipy a záznamy skladeb z koncertů na YouTube

Aktuálně mám Samsung S9, ale brzo plánuju výměnu, nejspíš zase Samsung, uvidíme jak si v recenzích povede S24... Jinak doma občas PC s vestavěnou zvukovkou.
Vestavěný mikrofon ten beru jako samozřejmost.
Teď mám doma drátové Audio Technica ATH T 500 se kterými jsem spokojenej. Díval jsem se proto i na nějaký v bezdrátu. Konkrétně Audio Technica ath-m50xbt2, který v recenzích nevychází úplně špatně.
Další co vypadají zajímavě:
Sennheiser Momentum Wireless 4 i když jsou trochu dražší.
K ceně nemám vyloženě limit, ale pro moje potřeby audiofila věčného začátečníka jsou nějaký top modely asi zbytečný. Takže něco kolem 5000,- pokud to bude stát za to klidně si něco málo připlatím, klidně ale můžou být i levnější.
Nějaký recenze a fórum jsem už samozřejmě pročítal.
Zajímalo by mě jaký ještě zařadit do výběru? Je jich totiž tolik že se v tom nějak ztrácím...