Fiio JT1

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Yamaha MAN 24. 5. 2024 11:07

Ahoj,
má Pls niekto skúsenosť s týmito konkr. uzavrenkami?
Na doma mám otvorené HifiMany ale na cesty a dovolenku chcem niečo, čo má 3,5mm vstupy do každej mušle, uzavrenky aby som to mohol pripojiť symetrikou z Hifimanov na DAP. Mám síce AKG-čka ale tie sú s jedným káblom a symetriku nepodporujú....
Tieto Fiio sú vo výbornej cene na tieto účely ale recenzie z netu sa rôznia.
Je ešte jeden kandidát - Hifiman Sundara Closed Back za slušnú cenu ale to drevo sa mi nepáči.
Vďaka za každý postreh :!:
Yamaha MAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 25. 5. 2024 18:45

FiiO JT1 za danou cenu nemají moc konkurenci (pokud požadujete symetrický vstup). Dojmu z poslechu hodně pomůže, pokud je vám výrazně pod 40 let - mají totiž slabší vyšší pásmo.
Emil Pastelka
Expert

Odeslat příspěvekod Yamaha MAN 27. 5. 2024 06:39

Veľká vďaka za odpoveď :tleskani
Je mi síce výrazne na 40 rokov ale sluch mám tak na úrovni 30-40.
Výšky pri testoch ešte chytám 16 000 Hz.
Takže Fiio budú čoskoro v košíku.
Yamaha MAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod wings123 27. 5. 2024 12:51

Please podel sa potom o nejake dojmy, az to vyskusas. Hlavne ci sa so symetrikou zmenili vysky, priestorovy vnem a separacia nastrojov (v tychto oblastiach by som ocakaval benefity symetrickeho zapojenia).
wings123
Junior

Odeslat příspěvekod Yamaha MAN 28. 5. 2024 06:34

Ahoj,
samozrejme napíšem dojmy a nejakú moju recenziu.
Na zahraničných fórach píšu, že väčšina nedostatkov alebo čo im vytýkali pri nesymetrickom zapojení sa stratila alebo sa to vylepšilo pri symetrike. Tak uvidím. Za tú cenu a na ten účel nie je dôvod špekulovať.
Yamaha MAN
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Yamaha MAN 23. 7. 2024 10:49

Ahoj, tak Fiio odskúšané so symetrikou aj bez. Dojmy sú také zmiešané. Na 80 eurové slúchadlá je zvuk bezkonkurenčný v danej cenovej hladine. Rozdiel medzi symetrikou a klasikou bol minimálny. Možno to chcelo dlhšie rozohrať. Čo mi ale vadilo je, že nemajú kĺb a nedajú sa správne natočiť. Toto u mňa rozhodlo prečo som ich nakoniec nezobral. Pohodli pri posluchu hlavne na cestách je priorita /popri zvuku/.
Rozmýšľal som o Sivga SV021, čo má tiež možnosť symetriky ale potom som našiel v akcii MEZE 99 NEO, ktoré sa teraz dajú zohnať za 179,-€ Keď som ich nasadil a vypočul, bolo rozhodnuté. Jedíné, čo musím dokúpiť je symetrický kábel lebo Meze majú tak tenké vstupy na mušli, že sa ten z Hifimanov nechytá...
Yamaha MAN
Kolemjdoucí