Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Rins píše:svlastik: Vidíš a právě Meze hrají velmi obstojně s topinkou A90, ale s teplejšími zesilovači např. Violectricem to není ono a to není jen můj názor.
pavel1756 píše:Tak tohle je už zcela absurdní. Děláš si tu z nás legraci?
introvert píše:Osobně jsem nepobral tak 90% toho, co svlastik uvedl.
pavel1756 píše:introvert píše:Osobně jsem nepobral tak 90% toho, co svlastik uvedl.
Abych ti to shrnul:
- HD 800 nejsou na výškách vůbec agresivní. To jsou naopak Utopie a může za to berylium. Graf frekvenční charakteristiky sice uvádí opak, ale ten se samozřejmě nemůže s agresivním beryliem měřit.
- Sluchátka HiFiMAN obecně nebrat.
- HD 820 jsou "dokonalá" sluchátka. Kam se na ně hrabou Susvary.
- Naprostým základem je THD. Bez nejmenších problémů pozná rozdíl mezi 0,1% a 0,2%.
- Baterií napájená AK Ultima utáhne i repro. Na její úroveň sotva dosáhne stolní řešení za půl milionu.
- A dál už jsem se v tom taky ztratil.
Rins píše:svlastik : To už je opravdu silná káva, preferovat Ultimu před Chord Dave, no potěš koště. Dapy jsou obecně dobré k peckám, ale nemohou plnohodnotně napájet velká sluchátka, kdy nerozvinou plný potenciál sluchátek.
Ostatně, není to můj názor,ale názor recenzentů.
Rins píše:Aha, rozumím tomu správně použít Ultimu jako dac a streamer do externího zesilovače?
pavel1756 píše:...Já hlupák shodou okolností před několika dny napsal v jiném vláknu toto:
„Ano, v zásadě je to tak. Do celého procesu, od samotného nahrávání hudby až po její reprodukci, vstupuje tak moc proměnných, že v konečném důsledku půjde víc o subjektivní preference než o něco jiného. V tomto není ani nejvyšší třída sluchátek výjimkou.“
Byl to pokus jednoduše odpovědět na vlastně velmi složitou otázku. Ano, subjektivní preference hrají samozřejmě velkou roli, asi tu nejdůležitější, avšak pouze v rovině konečného uživatele/posluchače. Ale i to má své meze. ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků