Cože? 10 000 za bezdrátové špunty? Když mi odešla baterka v 1000XM4 šel jsem si koupit náhradu. Tipoval jsem to na Sony 1000XM5...
Akorát, že mne upoutala mysticko-mimozemská krabička. Tohle se do kapsy nevejde. Čert vem velikost. Chci vědět jak to hraje. Krom sony 1000XM5 jsem testoval i devialet gemini 2 a z levnějších denon pearl... Sony 1000XM5 je fajn záležitost, ale nějakého lumena napadlo udělat je z lesklého a kluzkého plastu...Jinak hrají pěkně, ne nadarmo vyhrávají soutěže o best tws vůbec... Pearl (ne pro) mne nenadchl. Devialet je za podobné peníze,jako Hifiman, ale jeho projev se mi líbil víc. Vždy to je subjektivní, ale zvuk Swanarů Wireless je prostě Hi-Fi,, jako byste v hlavě tahali audiosestavu. Sony hrají hezky, ale zvuk Hifimanů mi přijde ooravdový... Jako bych slyšel i to co bývá utajeno... Jo cena je crazy, krabička je prostě z jiné reality, ale ten zvuk za to stojí... Roztančí vás... Bude vas bavit.Hi-Fiman hraje rozhodně lépe než Sony, ale příplatek je značný. Na druhou stranu, pokud si platíte Tidal, poznáte snadno rozdíl mezi průměrnou a nadprůměrnou nahrávkou. Frázování nikdy neznělo tak zábavně (na TWS). Imho Swanar Wireless je opravdu nejlépe hrající bezdrátový špunt.