Náhlavní sluchátka pro syna

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kinstv2 30. 11. 2024 09:37

Hezý den všem, co mají rádi kvalitní zvuk,

rád bych pořídil synovi sluchátka přes hlavu, cena, nevím, max do 5 tisíc Kč. Asi nemá cenu kupovat velká sluchátka, zda to budou bluetooth, nebo s kabelem je asi jedno, rád si nechám poradit. Přiznám se, že v tomto segmetu se moc nevyznám. Bude to primárně používat s mobilem.
Co třeba tyhle? Zvuk Marsahllu neznám, ale asi jsou dobré....https://www.audigo.cz/Sluchatka/Marshall-Major-V-cerna

Děkuji za rady
kinstv2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod encroft 30. 11. 2024 12:09

Záleží na tom, co syn ocení....jestli požaduje BT, sluchátka přes uši nebo okolo uší, ANC, jaký zvuk se mu líbí, jestli je využije na cestách nebo jen doma, otevřená / uzavřená...
Jinak podobná BT sluchátka přes uši jsem nedavno vybíral pro přítelkyni, tak jsem je zkoušel současně tyto Marshally a JBL Tune 670NC. Marshall je pohodlnější, ale JBL má lepší zvuk, ANC a je levnější.
Pokud by to nemusela být BT sluchátka, tak tam je na výběr mnoho jiných modelů, které na tom budou i zvukově podstatně lépe.
encroft
Junior

Odeslat příspěvekod kinstv2 30. 11. 2024 20:03

Syn je bude používat asi zatím nejčastěji doma s mobilem, je mu 10 let, má to primárně na hudbu, poslouchá spíš elektroniku, asi se nebráníme kabelu, ani BT, jde hlavně o tom, aby to fakt hrálo. Já osobně poslouchám hudbu z mobilu přes špunty Sony WF-1000 XM3 a musím uznat, že mi zvuk vyhovuje, neskutenčě detailní a zábavný poslech. Tak nějak bych s představoval i zvuk z těch náhlavních. Určitě bych rad sluchátka uzavřená.
kinstv2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Emil Pastelka 30. 11. 2024 23:45

Proč Allegro? Na Amazon.de jsou levnější.
Emil Pastelka
Pokročilý

Odeslat příspěvekod kinstv2 1. 12. 2024 10:21

O těch Sony vím, že budou asi pecka, ale nejsou moc velké na 10ti letého kluka?
kinstv2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skajvolkr 1. 12. 2024 15:24

Co má syn za mobil, ze kterého bude přehrávat?
Skajvolkr
Junior

Odeslat příspěvekod kinstv2 1. 12. 2024 18:09

Samsung S23, mobil na to nemá moc vliv, ne?
kinstv2
Kolemjdoucí