Pracovné BT in ear 300€

Stereo a vícekanálová sluchátka

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Tomas.exe 13. 1. 2025 18:27

Ahojte
Som otvorený a budem vďačný za návrhy a rady ohľadne nákupu bezdrôtových stuplov v cenovke okolo 300€ plus mínus 100ka.
Aktuálne používam Denon perl a veľmi sa mi paci ich "patent" usadenia do ucha (sluchatka sa zapru o chrupavku a nestalo sa mi ze by mi vypadli) Keďže pracujem fyzicky a dosť sa pohybujem základ je aby to dobre sedelo v uchu a malo to certifikáciu proti prachu/vode/vlhkosti. Primárne fungujem na tidale plus mam neake flacy v telefóne iný zdroj nechcem riešiť (S24).
Ďakujem za rady / odporúčania vopred
Tomas.exe
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 13. 1. 2025 19:09

Chvíli počkej na horkou novinku Technics EAH AZ100. Podle prakticky většiny recenzí se jedná minimálně v mainstreamu o zvukem nejlepší BT tws sluchátka na trhu. Recenze vyšly týden zpátky a předpokládám, že v průběhu ledna budou již i k dostání.
SSakul
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas.exe 13. 1. 2025 19:51

Dik za radu ... zaujali zatiaľ najviac z toho co som pozeral ... jedine co bolo v hre bol Devialet GEMINI II a sennheiser momentum sport ale toto vyzera lakavejsie
Tomas.exe
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 13. 1. 2025 21:14

Uz predchozi AZ80 hrali dobre, take bych pockal..
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas.exe 14. 1. 2025 18:10

Práve na tie 80ky som začal pozerať tiež ci nenajdem nieco v akcii nahodou lebo su ospevovane tiez podla recenzii... je aj stanovený dátum predaja tých 100viek ? Žijem totižto v Dánsku a tu ešte ani zmienka na marketoch ohľadne nich
Tomas.exe
Junior

Odeslat příspěvekod SSakul 14. 1. 2025 19:57

S AZ80 určitě taky neuděláš chybu. Sám je taky vlastním a spousta dalších tady na fóru. Předpokládám, že díky uvedení AZ100 by mohly AZ80 cenou trošku padnout a být parádní levnější alternativou.
SSakul
Mírně pokročilý